we feature and sell the shirts are very popular nowadays with shirts give priority to plus size and normal size customers. We believe that the fashionable no limits for various types of body size. With the outbreak of the ideas are generated from our founder, Ms Kim Kartikah Lee Ismail then result is a brand that is competing on the latest fashion in the Malaysian market to solve the problem of large-bodied clients to continue to bold highlight the latest fashions without feeling shy or not confident to themselves. The Kimoshion Wear light clothing manufacture and easy to wear in any kind of event though.

The Kimoshion By Kim Kartikah Lee Ismail

0 ahaahha..new pic!!

Wednesday, December 31, 2008





0 huhuhuh..karoke vs CLUBBinG!!







SETELAH kePENATan AKu MENYANyi DAN menari!!!!
BERCAnda DAN bergURAU senda...
berfoYA2 dan BERpOyO2..kekeke

0 ISnin+cuci baju+karoke=best!!

Tuesday, December 30, 2008
hALOO....smlm aku x update blog aku nie...coz bz sgt kot..kekeke...
smlm an cuti coz maal hijrah......selamat menyambut maal hijrah semue....
semalam aku g cuci baju kat umah fiera kat tadisma...sbb baju tu aku perap da lame da..kekeke..sbb mesin cuci kat lounge tuh dah xde..hahaha...aku pon bwk r...bju pakai bagasi ke umah fiera...
mse kitorg borink2 tuh...kitorg ckplah pasal karoke..tup2...kawan ita call n nk ajak g karoke...kakakakaa...best gler,,,aku lenjan je mic tuh kat sane...kitorg karoke kat klang parade....
6 lelaki n 3 pompoan....even bru kenal..tp dorg cam ok gak r....hhuhu..pas2 blek tuh mus bwk g mkn kat seksyen 7..then bwu blek....at leat hilang sket keboringan ktorg tu kan....
xpe2...t aku msokan gmbo ktorg mse g sane k..huhuhu....chow!!!

0 your CALL!!!

Monday, December 29, 2008
I WAS boRn!!! tO teLL yOu I LOvE YOu!!!
n I'M ToRn TO dO What I HAve TOO..

0 hero2 Ku!!

Friday, December 26, 2008

puteri kartikah bte ismail

putera sartikah iskandar bin ismail

wira sartikah hadi kesuma bin ismail

0 huh!!!!!x sangke!!!!+xtahu= mcmni rupenyer!!!

Thursday, December 25, 2008
YE LA...AKU JE LA YG JADIKAN SAHABAT AKU NI HAMBE....DYE X!!!
aku anggap dye antara kawan bek aku....tp dye kate..
(pu3 baek..tp..ntahlah).....sape suruh letak benda lah tu bersepah2...kan aku da bace.,..
yg best tuh..leh ade psl aku lak tuh,,,,aku ingat la yg bek...tp rupenyer...cam cikai...
xpe.....memg dye ade hak nk ckp mcmtuh an..ala..xpe.....aku x heran..
sbb aku bukan jenis berdendam pon...aku bukan *rum5454749te* yg bek KOT uTk DYe..
mse aku dgo dye nk pindah g ngn kwn2 dye cam sedih gak r...bile aku dpt tahu yg layann aku nie trok gler kat dye,,,xpe la...g la..kalau tu yg terbaik...
aku pon x tahu bilenye aku merungut....bile dye soh bli tuh bli nie..mgkin xtaw la..aku xprasa ke an...ermmm.....xpe lah pu3...da naseb...nk wat cmane..fiera je leh phm ko.org len....tuh..dye x phm ag..perangai aku ni camne....
fiera law ko pon xnk kawan ngn aku gak...xpe lah fiera..tgglkan je la aku kat cnie..
ko xyah carik2 aku g....aku da terbiasa da...kalaw betol silap aku...ok fine,,,,,,biarlah....
masing2 ade hak masing2...
APE ITU DEFINISI SAHABAT?????
bile mase aku ckp sahabat bg aku itu hambe???aku x ckp pon......yg aku ckp....aku ske wat fiera tuh cam hambe aku.....sbb dye je yg phm aku....org len mne nk phm....aku syg dye.dye x penah nk merungut sgt ble aku soh ape2....sbb dye memahami aku...perangai aku nie pelik..
tu la aku ckp,,,kpd sesiapa yg yg x kenal perangai aku nie cmane..xyah nk pandai2 describe psl diri aku nie...
kalO rase nyesal jd kawan aku....xpe........aku phm....hakikatnye...wat mse skrg...cme fiera sorg je yg leh phm aku....law pasni dye da xphm aku....aku pon kene trime hakikat la kan,,..
pasni...aku da xnk suruh sesiapa melainkan org yg bergelar SAHABAT.
AKU RSE AKU XPENAH PK YG NEGATIF PSL DYE,,,,aku anggap dye antara kawan yg terbaik utk aku....tp..pd dye...aku nie sebaliknyer,.,,,ala pu3..bende tu sume lumrah dunie la....
senanye skunk...mse aku tls blog nie....aku bengang sgt....cme pd blog nie je la...aku nk bgtaw....tp bengang aku nie kejap je..bialah..t hilang la tuh
Bialah dye nk tls ape pon.....buku dye kan....
Lastly aku nk mntak maap sbb bende tuh terjatuh mase aku nk kemas bilek...n bende tuh terbukak betol2 dye tls pasal aku....mgkin allah nk tunjuk kot....

0 download+ares+biru=FUyyyO!!!

HAHAHAHAHA.....aku kembali...ha,kpd nastira kwn aku tuh!!
rugi r ko pindah....
aku download baek punye utk ko...fuh!!!!gempak beb!!
law ko tgk....smggu ko DLm hadas BESO!!KEKEKE..
AKU nie,,hari ni..cam bengang gak r..da 34 kali r aku g class aasek cancel je!!
da r xde sape nk bgtaw!!!pas2 kelas kol lapan lak tuh!!!!huh!!
pas2..blek bilek....tido....sampai la tlajak n x g lak kelas account....ekeke.
k r...sok update ag....ni pon aku update pg2 bute!!bye

0 the latest of me!!!! barU+ NEW+FAKE+NATH=NEW pIC!!

Wednesday, December 24, 2008



XDO keJO!!!
INI jolah..kejo hambo!!!

0 MAMA n papa dan SUME KESAYANGANku!!

ni DATOK ISMAIL BIN AHMAD!!!MY FIRST loVE!!
my herO's!!!my sPOnsor!!!

DATIN LINAWATI abdul rahMAN!!LOVE hER SO muCh!!!
she is MY moTHer!!!the greatest moTHer in DA WOrLD!!

MY pET!!KEKEKE...LOVe N TASHA(tasha is my frens bear)


My loVeLy YOUNgEsT SISTer!!!syaFika!!!

0 ermm+ huh+ what??=whatever!!

assalamualaikum....
bercerita tentang hidup????

erm...xyah r....bende same jer...

aku,.....aku,...aku....happy!!!!

because there's no guy in my Life!!!ahakz!!!

huh......i'm a FREE biRd NOw!!!

no relaTIonship WITH any GUy!!becoz...that is waste MY tiMe!!!

common BABY!!!THIS tiME TO eNjoY OuR HAPPinEss!!

hahaahhaha.....

juZ iGnoRe WHAT peOPle SAYS!!!!THATS a BULL**censored**!!

SO!!WHATEVER!!!

0 mmmm

Sunday, December 7, 2008

0 SEMBELIh + lembu =raya koRBAN!!

Saturday, December 6, 2008
ADUH...cedehnyer aku....xdpt nk smbut rye haji ngn family aku...aku sambut kat MSU je nie ha...
da r semalam tggL SORG2 JE kat umah nie....sume da blek kg..tel fiera lak...xdpt dtg..adoh..bengang je an,,,
Tp xpe r..stay je kat cnie..td g giant ngn fiera mkn MCD..pas2 beli mascara and foundation kat guardian....sbb brg2 make up aku byk yg da bes...maklumla...tukang make up MSU...KEKEKEEK
TD beli cadar bru..bunge2 la siol..keekeke..comel gler an..ble underwear...huhuu..bunge2 gak..huuuu...cun a gler...pas2 bli buah mangge...kuning2 la syial....kekekekee.
ni jap g pas cas laptop aku..aku nk g RAFI..nk mkn lg..kekeke..maklumla..awl2 bulan nie...bendera merah nk naek..selera mkn POn NAEK LA...kekeke.Aku mcm nk mkn sup dgg r...fuh...msty sdp an...ish..pds2 lak tu an..kekekeke.ok r...mls r den nak noip lg..ok bye..

0 lectURer+class+aku=MALAS

Wednesday, December 3, 2008
nk taw x!!!aku terkejut giler babi pg ni!!!!madam khadijah call aku la syial...!!!
sbb aku xdtg kelas dye 2 kali!!alamak...bru 2 kali da nk kecah,....belum 10 kali ue!!!
aku ni xtaw r...aku ni kat dlm kelas syp aw!!korg law tgk aku dlm kelas mcm ape dah...dgn x bebual ngn sesaper...ddk sorg2 mcm org GIlak!!adoi....pokoknye yg dlm kelas tuh bukan aku r..
TP,aku dikenali sebagai pelajar bermasalah....aku nye jahat cume xdtg kelas jer...bukanye xwat paper pon..pende r!!!arghhhhhhhhh..lantak r.....yg penting aku heeppy!!!
tetapi didalam KE HEPIAN aku nie...aku tgah kusot gak upenye!!xpe2 tu leh cover!!!
DA r mdm kol AKU TAGH MKN GRG PISANG...troz x jadi mkn da aku..(tp abis gak r)kekeke.
ok....kol 3 ptg nie plak...aku nk g kelas account!!hehehe...kelas YG PALING AKU 'SUKE'this sem je r..kekeke..ok cHOww!!! eh jap!!!TD pg kol2 G EXtream park MKN KFc ngn esther ngn ita.....byk giler an aaku kn..adoi ai..cmane nk kurus nie!!!!bye!!

0 persoaLAN SUDAH TERJAWAB..kerINDUan SEMAKIN TERPAdam..

Sunday, November 30, 2008
skrg..aku yg bernma puteri kartikah bte ismail..
msty melangkah hanye ke hadapan tanpe melihat ke belakang...
persoalan yg selame ini tertanye2..sudah pon terjawab.
dye yg perNAH BERGELAr 'syg' TELAH bahagie skrg.
alhamdulillah...
segalenyer sudah terjawab...
aku hnye mampu berdoa dan menyerahkaan semua kpd ALLAH YG maha KUASA.
AKU gembiraa melihat senyuman c die di samping org tersyg,,,
terbanglah....
jgn pernah singgah di pengalaman yg lalu...
aku x pernAH berhenti utk mendoakan kaau wahai insan yg pernah menjadi RAJA di hatiku,,
assaalamualaikum..

0 hari ini dan hari ni lg

Thursday, November 27, 2008
td pg aku g kelas kol 8.00pm...
aku cam xske r ngn classmate aku....aku caam xleh nk masok ngn dorg...
aku cam nk defer je untuk sem nie...utk ju pe classmate bru...
td subjek managment ethics...borink...tp lecturer dye cam ok..
mlm ni aku x jg cc aku tp aku surh bestfrenz aku fiera yg jage..
coz law ttp kang cam rugi...
aaku mlm nie nk g hilton hotel utk jumpe HQ psl biznes yg aku berminat nk join tuh...
aku g ngn roomate aku..kak anu ngn pakwe dye satish..
pas2 jumpe brader2 uitm utk talk2 psl tuh...
aku ccme nk dgo je r...x kompom ag nk msok ker x....
aku ingat nk msok platinum RM3268..
modal da de da..tu pon hasil biznes cc aku tuh r...
ermmm....
ok bye...t aku update ag eaa..

0 sempat LG niE POse 4 2daY!!!! GrEEndAY!!!

Wednesday, November 26, 2008




0 accoUNT + LIabILiTIeS + coMPANY= PeNINg!!

HAHAHA...arini aku jumpe puan masjuita lg,,,
kerana aku telah repeat subject account..kekeke
sengal an aku nie...bende sng pon nk kene repeat.huhuhuhu
arini aku stu kelas ngn junior2 aku,,,
cam bleh blah gak r....huhuhu...t ok la tuh xlame lg...
arini de meeting koir....
pas2 bukak cc kol 7pm...arini dpt byk calling dr student utk beli pendrive termurah
biase r..aku prg biznes an,,,,kekekeke...so,communication skills tuh mstylah ade.kekekee
x penat...td belaja account cam best jer.,..cM SEjuk je ati bile teringat mama papa aku..
aku rindu r ngn family aku...

0 MARkEtIng + PRoMOtiON my cc

Tuesday, November 25, 2008
g kelas td kol 12.oo kat anx 70..td subject finance!!peh...susah beb..lg susah dr accounting!!!
pas2 g mkn ngn nana ngn paten kaat giant..mkn mee hotplate jer...
balek tuh troz bukak ccc then wat promotion 4 my own cc then try to do a best marketing 4 my cc and get much customer.harge pendrive da trun da.aku je jual paling murah kat u nie...dgn harge 2GB 19..4GB 31..8GB 59.murah gler ark?tu r,..aku je jual murah aw...yg laen tuh xde pon.

lately byk persaingan antara sesame cc kat MSU nie...so,i have to improve my marketing knowlegde aku utk tarik byk student utk masok cc aku nie,,
sbb t manager aku nk tukar shif kat UNISEL plak or kat KAMPONG BRU.
sbb tu aku kne buktikan yg cc aku leh success cam dulu lg.....
coz student skrg jrg msok cc,,aku xtaw la npe.nk ckp STDN pnyer cc tuh xde r best..aku da wat analyze kat sume cc....n aku rse cc aku is the best!!!!!so!!doakan yg terbaik utk aku n gak warge AZITECT K!!!

0 tido!!!

ni skunk..aku x tdo ag nie....xleh tdolah,,,,
aku nk mkn r..lapo gler nie....cmane ni ek..hehehe

1 kUA + bUNDLE

Sunday, November 23, 2008
  • Kol 4 STARt buKAK CC AkU..
  • X byK stuDENt MASOk ARiNI
  • Need TO pRomoTe MY cc..
  • mUST havE a cREAtIvE THiNKING
  • To bE a suCCeSSfUL BizNESwoMAN!!
  • CiTer PSL bunDle lak!!
  • pas MKN g BUNdle KAT derEt ALI cORner!!
  • sjE g SBB nk TGk SHOrt PANTS!!
  • KKEKEEK!!!TERDeSAK!!!
  • bERjalan dan terOS membeLEK bju DI CTuh!!
  • de MAMAT BUndLE nie NK no FOn AKU!!
  • TP maLANgNYER..AKU blah TANPA mengatekan APE2 PADANYer!!keke
  • DAN TutuP CC kol 11.30 MLM coz G lepak NGN roomATE AU kat RAFFI bistrO!!
  • DYE KElapARAN!!\
  • JUMpe ayap!!bil AKU poN dyE bayo!!keekek!!
  • then,????choW r!!

0 dOwnLoad!!! - sharing!!

Saturday, November 22, 2008
heehehehe!!
download dan teroz download...
kekekee!!
borink r!!
bosan r!!!
arini td mkn nasu kongsi ngn faris..kekeke!!!
nasi grg kampong!!!!

0 kentAnG goReNg + cHICkEn chOP!!

Friday, November 21, 2008
  • Aku nk MKN cHIcKEN CHOP!!
  • NK mkn KENTANng grg....
  • nk mkn byk2..kekekekeek..
  • xpe2....kte stop dulu untuk tu sume....
  • kite mkn ape yg ade.....ok!!!
  • DA 2 ARI da nie x mkn nasi!!kekekeke...
  • tgk mvie je kat laptop...
  • kelas pon x g..!!mlz!!!!xtaw r,,,
  • bile r nk brubah dri aku nie..
  • xpe2.....juz wait n see...

0 nGantOK vS BeST!!!

uIiIiIi!!
ish..penat r arini...ngntok lak tuh...cam mls nk g kelas...
rse cam nk tdo je aw....
ni aku lom mkn ag nie...dwet xde ue...sangkak gler nie....
eh...kurus lah aku bulan nie...kekekeke
jp g aku de kelas kol 2.30 aku de kelas account..
ea...mls nk g...tp kene kuat kan ati,..kne g gak...
erm...arini cam gak penat cket...
ok...t i update kg k..

0 tM Net bERjaya!!!

Thursday, November 20, 2008
yahooo!!!!!tM Net DA bERjaya Dii RUNNiNG!!!HEHEEH...laJU lak Tuh!!hehehe..hari2 aku leh on9.
pasni..setiap hari aku akn on dr pkl 6 ptg sampai 12 mlm...leh la aku wat assgment laju2!!kekekeekkeke..
akU rSE semanGAT la pLak an UNtUK SEM nie an!!kekeke...koRG dOAKn akU K..
TD JUMPE adip..pas2 bual2 jap..
bebual psl result..
pas2 g teMPAT aku!!kekeke..setle kan ape yg patot!!

2 BoRiNK+TiRed+harDWoRkINg

aDush.....
penat seh...arini kelas stu je tp penat..
da r arini ari pertame start klas sem 2..leh bgn lambt lak an..
ish...mlm cam xleh tdo sgt r...
pas2 td g tggu kat azitect tp pegawai TM x dtg pon...kenceng e dye tuh!!
punyelah berejam aku tggu dye kat ctu an...
sambil2 tuh aku lyn tv kat hp faris..
eh!!!tetibe lak lapo an..seb bek anim dtg bwk kopok leko...
peh....langkah kiri r dye...hehehehe
so,mse aku tgh tls blog ni skunk..aku bwu blek dr tapaw ns,,,
aku mkn ns ngn ayam msk sup...bleh r..
so,pas mkn lyn blog jap...then,tdo pas2 solat....
ok...

0 sYIAL!!

Wednesday, November 19, 2008
semalam hari SYIAL AKU!!!AKU trase lak dri aku nie bangang sgt!!!cibai r!!aku cam xleh nk maafkan dri aku sendiri!!knp aku mcm ni ha!!knp!!!knp!!!

0 mY besTfreNz 4 Ever n EvER!!!!

Monday, November 17, 2008





HA....kenal x dye nie sape?nie kawan aku...a.k.a macai aku..kekeke!!nme de nie fiera..kawan aku mse sekolah menengah sampai r aku aku kat MSU nie....kat msu dye amek koz hospitality aku amek managment!! aku start rapat ngn dye nie mse fm5,mule2 dulu aku keje ngn dye kat the store pastu lame2 aku jadi close lak ngn dye nie.FiRA Nie ank sulong dari 4 org adek bradik.
Dye seorang kakak yg baik hati tp aku pggl dye kakak yg cam babi!!kekeke...sowy fiera...guwaw jer..!!
Aku suKE WAt dye mcm macai aku..heheh..law paper msty dye jadi mangse.
senang r kawan ngn dye nie....law aku sedih dye pon jadi mangse gak,....
mse aku borink2 kat umah mse lom g MSU dye R KAWAN aku...mse tuh aku mse ngh hot bercinte ngn fareed ex aku dulu....
aku penah gak kene maki ngn bapak dye!!x pasal2 aku kene babi!!sebab ape nk taw?gare2 aku bwk dye g umah ma aku je kat taman u..kekeek..kelako..fiera mse tuh da melalak an!!kekekeke!!
LEpak ngn dye nie bes..aku SKE PAW DYE!!KEKEK!!PENDEK CITER BEST R KAWAN NGN DYE....!!thanx fiera...t de mse aku tls pasal ko ag k!!

0 he'S A cute Boy!!but..lot of pimPLes oN HIs FACE!!



HAlo!!!! ha....kenal lak dye nie sape?hehehe...hensem ark?comel lak?cute an?

aku Pggl DYe BABy je....tp x penah bebual pon ngn dye....
aku start minat mamat nie ble dye kua kat MHI kat tv3 aritu...
name band dye cODA...band dye under SNP UE!!gempak r tuh konon!!
law x salah aku an..dye nie memg dak jb...bdk masai..
bpk dye ade studio jamming kat masai..
aku dulu selalu gak r jamming kat studio dye coz aku pon mse fm4 ade band.
leader band aku mse tu qayum nme dye...
ah!!xmo r ckp psl dye!!kekek
aku MINAt R kat dye nie....tp nk wat camne..skadar meeminati je..hehee
neways kpd bb nie...law jumpe tu tego2 r..kekeke!!

0 mkN!!MKN!!MKN!!! EAT!!eat!!!

hari ni keje aku mkn je......kekeke!!!
dwet xde tp pwot kenyang jer kekeke!!!
aku td ngn roomate aku...aku beli ns lauk ayam tomyam..
sdp beb!!!
pastu aku kirim nash beli roti canai,pastu tetibe kawan aku blek....nme dye anim!!
pastu dye ajak g mcd!!pe ag..belasah r!!kekeke...pwot da kenyang gler!!
blek ingat nk men badmnton,tp pwot da kenyang nk wat cmane ekkeke!!
ish..aku ni kwat mkn siot!!bengang tol!!law x mkn cam nk nanges je..heeheh!!

0 MUKe2 sengal!!kekekkeek




0 MoNeY sICknESS!!DAmn iT!!

ADoI!!!!MY gOD!!!HOw i WAnT tO SOLvE my ProbLeMZ!!
MONEY,money n money again.!!!
dwet ptptn x masok ag......tu nk kne bayo,ni kne bayo!!
bengang tol r..!!
aku KEsian ngn mama n papa aku...
bulan nie je dah beribu kua untuk aku!!adush!!!
sebesalahnye!!
ya allah!!tlg r aku!!murahkan rezeki mama papa aku!!
aku SEDA Aku byk susahkan dorg....
aku hope pasni i can change my attitude!!
i will get what they want!!!
paSni LAW DA kje aku JNji BIa aku SETLE SUmenyer!!

0 HYe....I'M pUtERI..

i'm Juz NEW IN tHiz BloggER..HOPE U all dun MY IF i wanT tO SHARe my PrObLEM wiTH U ALL