we feature and sell the shirts are very popular nowadays with shirts give priority to plus size and normal size customers. We believe that the fashionable no limits for various types of body size. With the outbreak of the ideas are generated from our founder, Ms Kim Kartikah Lee Ismail then result is a brand that is competing on the latest fashion in the Malaysian market to solve the problem of large-bodied clients to continue to bold highlight the latest fashions without feeling shy or not confident to themselves. The Kimoshion Wear light clothing manufacture and easy to wear in any kind of event though.

The Kimoshion By Kim Kartikah Lee Ismail

0 persoaLAN SUDAH TERJAWAB..kerINDUan SEMAKIN TERPAdam..

Sunday, November 30, 2008
skrg..aku yg bernma puteri kartikah bte ismail..
msty melangkah hanye ke hadapan tanpe melihat ke belakang...
persoalan yg selame ini tertanye2..sudah pon terjawab.
dye yg perNAH BERGELAr 'syg' TELAH bahagie skrg.
alhamdulillah...
segalenyer sudah terjawab...
aku hnye mampu berdoa dan menyerahkaan semua kpd ALLAH YG maha KUASA.
AKU gembiraa melihat senyuman c die di samping org tersyg,,,
terbanglah....
jgn pernah singgah di pengalaman yg lalu...
aku x pernAH berhenti utk mendoakan kaau wahai insan yg pernah menjadi RAJA di hatiku,,
assaalamualaikum..

0 hari ini dan hari ni lg

Thursday, November 27, 2008
td pg aku g kelas kol 8.00pm...
aku cam xske r ngn classmate aku....aku caam xleh nk masok ngn dorg...
aku cam nk defer je untuk sem nie...utk ju pe classmate bru...
td subjek managment ethics...borink...tp lecturer dye cam ok..
mlm ni aku x jg cc aku tp aku surh bestfrenz aku fiera yg jage..
coz law ttp kang cam rugi...
aaku mlm nie nk g hilton hotel utk jumpe HQ psl biznes yg aku berminat nk join tuh...
aku g ngn roomate aku..kak anu ngn pakwe dye satish..
pas2 jumpe brader2 uitm utk talk2 psl tuh...
aku ccme nk dgo je r...x kompom ag nk msok ker x....
aku ingat nk msok platinum RM3268..
modal da de da..tu pon hasil biznes cc aku tuh r...
ermmm....
ok bye...t aku update ag eaa..

0 sempat LG niE POse 4 2daY!!!! GrEEndAY!!!

Wednesday, November 26, 2008




0 accoUNT + LIabILiTIeS + coMPANY= PeNINg!!

HAHAHA...arini aku jumpe puan masjuita lg,,,
kerana aku telah repeat subject account..kekeke
sengal an aku nie...bende sng pon nk kene repeat.huhuhuhu
arini aku stu kelas ngn junior2 aku,,,
cam bleh blah gak r....huhuhu...t ok la tuh xlame lg...
arini de meeting koir....
pas2 bukak cc kol 7pm...arini dpt byk calling dr student utk beli pendrive termurah
biase r..aku prg biznes an,,,,kekekeke...so,communication skills tuh mstylah ade.kekekee
x penat...td belaja account cam best jer.,..cM SEjuk je ati bile teringat mama papa aku..
aku rindu r ngn family aku...

0 MARkEtIng + PRoMOtiON my cc

Tuesday, November 25, 2008
g kelas td kol 12.oo kat anx 70..td subject finance!!peh...susah beb..lg susah dr accounting!!!
pas2 g mkn ngn nana ngn paten kaat giant..mkn mee hotplate jer...
balek tuh troz bukak ccc then wat promotion 4 my own cc then try to do a best marketing 4 my cc and get much customer.harge pendrive da trun da.aku je jual paling murah kat u nie...dgn harge 2GB 19..4GB 31..8GB 59.murah gler ark?tu r,..aku je jual murah aw...yg laen tuh xde pon.

lately byk persaingan antara sesame cc kat MSU nie...so,i have to improve my marketing knowlegde aku utk tarik byk student utk masok cc aku nie,,
sbb t manager aku nk tukar shif kat UNISEL plak or kat KAMPONG BRU.
sbb tu aku kne buktikan yg cc aku leh success cam dulu lg.....
coz student skrg jrg msok cc,,aku xtaw la npe.nk ckp STDN pnyer cc tuh xde r best..aku da wat analyze kat sume cc....n aku rse cc aku is the best!!!!!so!!doakan yg terbaik utk aku n gak warge AZITECT K!!!

0 tido!!!

ni skunk..aku x tdo ag nie....xleh tdolah,,,,
aku nk mkn r..lapo gler nie....cmane ni ek..hehehe

1 kUA + bUNDLE

Sunday, November 23, 2008
  • Kol 4 STARt buKAK CC AkU..
  • X byK stuDENt MASOk ARiNI
  • Need TO pRomoTe MY cc..
  • mUST havE a cREAtIvE THiNKING
  • To bE a suCCeSSfUL BizNESwoMAN!!
  • CiTer PSL bunDle lak!!
  • pas MKN g BUNdle KAT derEt ALI cORner!!
  • sjE g SBB nk TGk SHOrt PANTS!!
  • KKEKEEK!!!TERDeSAK!!!
  • bERjalan dan terOS membeLEK bju DI CTuh!!
  • de MAMAT BUndLE nie NK no FOn AKU!!
  • TP maLANgNYER..AKU blah TANPA mengatekan APE2 PADANYer!!keke
  • DAN TutuP CC kol 11.30 MLM coz G lepak NGN roomATE AU kat RAFFI bistrO!!
  • DYE KElapARAN!!\
  • JUMpe ayap!!bil AKU poN dyE bayo!!keekek!!
  • then,????choW r!!

0 dOwnLoad!!! - sharing!!

Saturday, November 22, 2008
heehehehe!!
download dan teroz download...
kekekee!!
borink r!!
bosan r!!!
arini td mkn nasu kongsi ngn faris..kekeke!!!
nasi grg kampong!!!!

0 kentAnG goReNg + cHICkEn chOP!!

Friday, November 21, 2008
  • Aku nk MKN cHIcKEN CHOP!!
  • NK mkn KENTANng grg....
  • nk mkn byk2..kekekekeek..
  • xpe2....kte stop dulu untuk tu sume....
  • kite mkn ape yg ade.....ok!!!
  • DA 2 ARI da nie x mkn nasi!!kekekeke...
  • tgk mvie je kat laptop...
  • kelas pon x g..!!mlz!!!!xtaw r,,,
  • bile r nk brubah dri aku nie..
  • xpe2.....juz wait n see...

0 nGantOK vS BeST!!!

uIiIiIi!!
ish..penat r arini...ngntok lak tuh...cam mls nk g kelas...
rse cam nk tdo je aw....
ni aku lom mkn ag nie...dwet xde ue...sangkak gler nie....
eh...kurus lah aku bulan nie...kekekeke
jp g aku de kelas kol 2.30 aku de kelas account..
ea...mls nk g...tp kene kuat kan ati,..kne g gak...
erm...arini cam gak penat cket...
ok...t i update kg k..

0 tM Net bERjaya!!!

Thursday, November 20, 2008
yahooo!!!!!tM Net DA bERjaya Dii RUNNiNG!!!HEHEEH...laJU lak Tuh!!hehehe..hari2 aku leh on9.
pasni..setiap hari aku akn on dr pkl 6 ptg sampai 12 mlm...leh la aku wat assgment laju2!!kekekeekkeke..
akU rSE semanGAT la pLak an UNtUK SEM nie an!!kekeke...koRG dOAKn akU K..
TD JUMPE adip..pas2 bual2 jap..
bebual psl result..
pas2 g teMPAT aku!!kekeke..setle kan ape yg patot!!

2 BoRiNK+TiRed+harDWoRkINg

aDush.....
penat seh...arini kelas stu je tp penat..
da r arini ari pertame start klas sem 2..leh bgn lambt lak an..
ish...mlm cam xleh tdo sgt r...
pas2 td g tggu kat azitect tp pegawai TM x dtg pon...kenceng e dye tuh!!
punyelah berejam aku tggu dye kat ctu an...
sambil2 tuh aku lyn tv kat hp faris..
eh!!!tetibe lak lapo an..seb bek anim dtg bwk kopok leko...
peh....langkah kiri r dye...hehehehe
so,mse aku tgh tls blog ni skunk..aku bwu blek dr tapaw ns,,,
aku mkn ns ngn ayam msk sup...bleh r..
so,pas mkn lyn blog jap...then,tdo pas2 solat....
ok...

0 sYIAL!!

Wednesday, November 19, 2008
semalam hari SYIAL AKU!!!AKU trase lak dri aku nie bangang sgt!!!cibai r!!aku cam xleh nk maafkan dri aku sendiri!!knp aku mcm ni ha!!knp!!!knp!!!

0 mY besTfreNz 4 Ever n EvER!!!!

Monday, November 17, 2008





HA....kenal x dye nie sape?nie kawan aku...a.k.a macai aku..kekeke!!nme de nie fiera..kawan aku mse sekolah menengah sampai r aku aku kat MSU nie....kat msu dye amek koz hospitality aku amek managment!! aku start rapat ngn dye nie mse fm5,mule2 dulu aku keje ngn dye kat the store pastu lame2 aku jadi close lak ngn dye nie.FiRA Nie ank sulong dari 4 org adek bradik.
Dye seorang kakak yg baik hati tp aku pggl dye kakak yg cam babi!!kekeke...sowy fiera...guwaw jer..!!
Aku suKE WAt dye mcm macai aku..heheh..law paper msty dye jadi mangse.
senang r kawan ngn dye nie....law aku sedih dye pon jadi mangse gak,....
mse aku borink2 kat umah mse lom g MSU dye R KAWAN aku...mse tuh aku mse ngh hot bercinte ngn fareed ex aku dulu....
aku penah gak kene maki ngn bapak dye!!x pasal2 aku kene babi!!sebab ape nk taw?gare2 aku bwk dye g umah ma aku je kat taman u..kekeek..kelako..fiera mse tuh da melalak an!!kekekeke!!
LEpak ngn dye nie bes..aku SKE PAW DYE!!KEKEK!!PENDEK CITER BEST R KAWAN NGN DYE....!!thanx fiera...t de mse aku tls pasal ko ag k!!

0 he'S A cute Boy!!but..lot of pimPLes oN HIs FACE!!



HAlo!!!! ha....kenal lak dye nie sape?hehehe...hensem ark?comel lak?cute an?

aku Pggl DYe BABy je....tp x penah bebual pon ngn dye....
aku start minat mamat nie ble dye kua kat MHI kat tv3 aritu...
name band dye cODA...band dye under SNP UE!!gempak r tuh konon!!
law x salah aku an..dye nie memg dak jb...bdk masai..
bpk dye ade studio jamming kat masai..
aku dulu selalu gak r jamming kat studio dye coz aku pon mse fm4 ade band.
leader band aku mse tu qayum nme dye...
ah!!xmo r ckp psl dye!!kekek
aku MINAt R kat dye nie....tp nk wat camne..skadar meeminati je..hehee
neways kpd bb nie...law jumpe tu tego2 r..kekeke!!

0 mkN!!MKN!!MKN!!! EAT!!eat!!!

hari ni keje aku mkn je......kekeke!!!
dwet xde tp pwot kenyang jer kekeke!!!
aku td ngn roomate aku...aku beli ns lauk ayam tomyam..
sdp beb!!!
pastu aku kirim nash beli roti canai,pastu tetibe kawan aku blek....nme dye anim!!
pastu dye ajak g mcd!!pe ag..belasah r!!kekeke...pwot da kenyang gler!!
blek ingat nk men badmnton,tp pwot da kenyang nk wat cmane ekkeke!!
ish..aku ni kwat mkn siot!!bengang tol!!law x mkn cam nk nanges je..heeheh!!

0 MUKe2 sengal!!kekekkeek




0 MoNeY sICknESS!!DAmn iT!!

ADoI!!!!MY gOD!!!HOw i WAnT tO SOLvE my ProbLeMZ!!
MONEY,money n money again.!!!
dwet ptptn x masok ag......tu nk kne bayo,ni kne bayo!!
bengang tol r..!!
aku KEsian ngn mama n papa aku...
bulan nie je dah beribu kua untuk aku!!adush!!!
sebesalahnye!!
ya allah!!tlg r aku!!murahkan rezeki mama papa aku!!
aku SEDA Aku byk susahkan dorg....
aku hope pasni i can change my attitude!!
i will get what they want!!!
paSni LAW DA kje aku JNji BIa aku SETLE SUmenyer!!

0 HYe....I'M pUtERI..

i'm Juz NEW IN tHiz BloggER..HOPE U all dun MY IF i wanT tO SHARe my PrObLEM wiTH U ALL