we feature and sell the shirts are very popular nowadays with shirts give priority to plus size and normal size customers. We believe that the fashionable no limits for various types of body size. With the outbreak of the ideas are generated from our founder, Ms Kim Kartikah Lee Ismail then result is a brand that is competing on the latest fashion in the Malaysian market to solve the problem of large-bodied clients to continue to bold highlight the latest fashions without feeling shy or not confident to themselves. The Kimoshion Wear light clothing manufacture and easy to wear in any kind of event though.

The Kimoshion By Kim Kartikah Lee Ismail

2 ita..fiel..aku nk korunk..

Friday, December 25, 2009
hey babe.
aku nk korunk...dtg r cni..
need both of u now...
ita,,nk ikot ko g penang ah cmni...fiel...nk ikot ko bLEK melake r cmni..
aku cam x dpt handle ag seh.aku nk korunk..
plzzz...

2 masnita malik..i'M gonna MIss u BABe!

Tuesday, December 22, 2009


hey babe!!i'm gonna MISZ u syg!!
ita!!nape msty g blajo JAoh2!!!arrgghhh!!xdpt nk men lage2 hidung ngn ko!!!xde ag r lady gegeh kat MSU ni..!aishhhh..namo r g jauh2!!hehehe..
dari Multimedia ke KULINARI???vvvaaahh!!agak tersasar dr minat ko an??hahaha..neways..smoge menjadi chef yg berjaya kelak!!nnti ko balek je shah alam aku nk soh ko msk sdp2..lwn chicken chop kat KG baru tu.kekekeke..
APEPon td mase hangout ngn ko..best sgt.1st time aku kite nek KTM same2 kan..mengutok org..komen laki2 hot...gelak sane gelak sni mcm KTM nenEK ko pnye.hahaha..
bile kat UITM PENANG tu jgn nk menggatal..ingt JAEM jeffry DIN ko tuh!! kang x psl dr botak troz tumbuh rmbot afro dye yg x mnjadi tu.kukuikuikuikui.
SEpanjang mmbe ngn ko mcm2 an byk happy moment kan??ko blaja bahase hidong ngn aku..men lwn2 kENTUT ngn LWN2 sendawe..peh...Pas2 paw mamat kat YM soh blanje 15 ketul aym KFC tuh..gelak2 smpai x hengat dunia,happy seh.KUTok2 Hanz..hahaha..ntah pape je an mamat tu.xleh blaaa..ni gmbo td yg kite amek!!cun x kite?haha.sengal.
Papepon..t kat sane blaja lah betol2 taw..jgn mls2 cm aku ni..kene tarik award dean aku!!haha.Penang tu da lah byk clubbing..jgn g plak taw.tggu aku law nk g tu!!hahaha..oH tidak..skrg aku dh xleh g ctuh ag!!hahaha..
ok cyg...muah2...MASNITA MALIK a.k.a LAdy GEGEH!!

4 hidup ni byk slh sangke kan??

Monday, December 21, 2009
hidup ni byk slh sangke kan???kdg2...bende yg kite sangke elok..upenye x.keliru kan??
penah jugak terase diri ni paranoid.
Tp tu dulu..skrg bg aku..law baek..baek lah.Law x baek..baek kanlah.
nak2 gADIS kentoot Cam "aku"ni.berdepan ngn byk cemohan..kutukan(ayat best)tp memg
betul.Dh lumrah manusia sentiase menginginkan kesempurnaan.Termasok r aku.

Bile mase bosan2..tetibe ter pk lak.byk bende dh aku slh fhm selame ni.
Dulu paranoid giler seh.smpai kdg2 terjejas aku nye keyakinan diri ni(tafakur jap)tp skrg juz trozkan kehidupan dgn senyum even dkt dlm..MAHA KUASA je yg tahu mcmane.
AKU anggap bende lepas2 mcm asam garam hidup yg mematangkan aku.Name pon mse hingusan.Tp bende tu lah yg byk bg semangat dlm hidup ni.Lantak lah sesape nk gelak kan aku..yg knl ke..xknl ke..yg knl aku sgt ke.dorg ade hak.Aku x kesah dh skrg.
Lg stu..jgnlah sangka bukan2..b4 taw psl diri dye dgn lebih mndalam.Xknl maka x cinta kan?
ENtry ni aku x tujukan semate2 utk korunk sume.tp utk diri aku gak.hidup manusia x lepas dr melakukan kesilapan kan?
so...pasni law leh aku nk elak mende2 slh sangke ni..x elok...nnt byk musuh ati pon x tenteram!!kua pon x aman!!hehehe..
Me...

4 puTeRI keNE SEnyUM

Tuesday, December 15, 2009
yeah!aku kene senyum!sabo pu3,..sabo..
apepon yg berlaku pas ni..ingt!!senyum!!prinsip hidup!!senyum!!
tp..aku masih manusia biase kan..bile aku sedih kdg2 aku xdpt nk ttp kesedihan tuh..
arrgghh..pu3!!!
nama pon gembira xkan dtg selalu kan..tp senyum tu jgn lupe.
ya allah..tabahkan hati ini ya allah..

0 tahniah nadiatul syafiqah..

Monday, December 14, 2009




wah...best2,,jeles pon ade!!!hehe
tahniah ieka..slmt di tunangkan dgn acap..ehehe..xde gmbo acap r..tu yg x upload..hehe..neway dat day memg ko cun giler!!seri tu dh ade dah!!tggu hari kawen je nnti!!wah2...suke aku tgk ko..happy je..ah...sedang itu..aku ngn ati merungut..bile la nk bertunang..haha..
walaupun kite same2 x cukup tidok sbb menyiapkan sirih junjung yg x menjadi2 tu
..adoyai..seb bek ina ade,,,law x..smpai pg r kite mengange..haha..
Hope pertunangan ko kekal hingga ke jinjang pelamin..cyg ko..mwah2..

3 koir konvokesyen MSU..

Thursday, December 10, 2009





koir dh settle!!!yuhuuu!!!!
naseb bek konvo MSU diz time x cam konvo PTPL lepas..lepak kot!!!
td mak ai..mate ngntok giler..pntang datok berucap!!!mate berat jek!!
neway..koir rsenye ok kot..cume kurg puas kot.xtaw nape..huhu.
kat ats ni gmbo2 koir td!!ahakz!!
nk taw satu citer?mase lagu ke 3 an,..fiera terkentut!!haha..

3 meh2 tgk c kentut ni!!

Tuesday, December 8, 2009

c mereng 2 e-cock NI pntang jmpe camera!!haha...


berposing lps bermnjakan perot d stakbaq sunway!!
tgk prot!!haha


muah2!!!hehehe

2 puTERI is back

Monday, December 7, 2009
hye cyg2!!!rindu x!huhuhu..
now aku kat shah alam dh..still bz sbb konvo dh dkat..nk handle koir ag,,huhu.yg sygnye ku xleh update selalu..sbb berokband aku x aktif ag..mls nk aktifkan t xnk jauh ngn lappy sygku ini.haha.Rindu nk beromen ngn cik ejan aku aku dlm nie,,lame dh dye x komen aku taw...ejan kamu dimana..
NEXt month aku rse berokbnd dh ok kot..t leh on9 ja..haha..agpon dh xkeje dh an..ye r...new semester lah skrg..bz a bit lah.bykbende seh nk citer,,,tpni pon xleh lame..pinjam kwn aku nye ber0kband,,hha..senanye nk bgtaw!!happy giler ni!!bru je smbot besday rumate td!!wah..hapening giler even plan kitorg hampir x jd..akhirnye berkat kalis aku..jd gak!!!haha!! happy besday esther!!may god blessed u!!muwah!!i told u already..we need best fren foever...not boyrend forever..hehe!!!daa,,
salam kentut dr ku!!!proooooooooooooot!!

0 puteri sedang beradu..

Friday, November 20, 2009
huhuhu..lame giler x update blog nie...maklumlah..koje..huhuhu..berokband pon dh suspended..xde mase nk g bayo..
papepon...rindu sgt nk berblogging..cme mase x mengizinkan aku nk membebel dlm nie!!ahakz!..nk masok thn 2010 ni mcm2 dugaan plak yg dtg dgn tetibe..adehh...byk ni nk di muntahkan kat cni..even crita kat blog pon xdpt nk selesaikan masalah at least kurglah cket tension tu an..apepon..reelax and take it easy je k..huhuhu..

9 mane 1 ek??

Sunday, November 8, 2009



guys~!!!ni lah bju drpd FOREVER 21 YG aku minat giler!!bg korunk..mne 1 yg ok ek??pilih slh satu je...nk komen lebeh2 pon xpe.ingt t nk beli slh stu drpd bju nie...tlg aku guys,.,,pilihkan yg da best,,huhuh

0 untuK awk,.,,hareez..(18xx k)

Friday, November 6, 2009
awk..sy nk mtk maaf kat awk.
even hbgn kite berakhir dh lame..tp sy ttp nk mtk maaf..
sy byk wat silap kat awk..saketkan ati awk...tp awk ttp carik sy n still syg sy cam dulu..sy terharu sgt..awk call balek den ckp mcm dulu..xtaw pon yg awk syg sy smpai mcmtuh.Sy berslh besar kat awk..troz x pedulikan awk bile sy mengenali DIA dulu.TP dunia ni karma bukan?sy dpt rase mcmane awk rse bile org yg kite syg blah cmtu je.HAreez..sy mtk maaf.bukan sy xnk ikot awk ddk kat singapore tuh..tp lum masenye ag..agpon..mgkin terlalu awl.Byk lg bende sy kene settlekan skrg ni..pelajaran..kerja..kuarge.
AWK..sy syg awk,...tp cinte sy xdek dh..utk mane2 lelaki skrg.Terok kan sy?awk xberslh tp xde pape yg leh sy bg utk awk.pasal sy dgn DIA..hope awk lupekanlah.mgkin hilaf sy mase tuh.xdpt nilai kasih syg awk..pengorbanan awk.sy xpernah berkorban ape2 utk awk..tp,,utk org laen,,,akhirnye..sy sndiri yg sakit.itu balasan sy kot.
Sy x ready utk hbgn yg lebih serius wat mase skrg....sy takot bende lame jadik balek.mls dh nk pk pasal masalah hati..pk2..kwn ag best.xyah kalis2..hembos je.bialah kite bersahabat mcm mule2 dulu k..sy xbrani nk ckp kt phone or sms kat awk ckp psl bende ni..takot awk kecik ati.sy dh byk wat awk saket ati an..maaf awk.
ape2pon..kem slm kat mama awk..ckp sy mtk maaf sbb xdtg umah arituh..sy keje..awk taw kan,,hope awk phm..ok,,t sy topup kite msg ea..hehe..sowy xdpt bls msg..kdt abes2 n xdpt angkat call awk mlm td..bz wat keje r wak.huhuhu..sy nk titon.,,bye.


6 ini ke cinta sejati?

Wednesday, November 4, 2009



ini ke?yg kite dpt selepas mencintai seseorg??
aku tgk kat UTUBE ramai giler yg kutuk arwah mamat ni gantung diri sbb putus cinte.Bg aku x ptot seh kite kutok or maki2 org yg dh xde.kite sebagai saudare sedekah lah al fatihah.aku kesian kat arwah..sbb terlalu cintakan perempuan tuh ini jalan terakhir g die pilih.memg kite cume boleh ckp mamat ni bodoh lah bangang r..x cium bau syurga lah..kafir lah..aku x nafikan memg itu hukum bile kite bunuh diri.Tp hanya allah sje yg berhak menentukan di mana tempat dye berada skrg.
Dia berhak mencintai seorg wanita.dye terlalu sygkan perempuan tuh.Aku pon cm bengang pon ade...mcm xde jln laen yg dye leh wat selain bunuh diri..tp dh ni yg dia pilih..kite redha je lah.Tgk lah kad topup yg die abeskan utk pempoan tuh?kat pintu dye..kat sebelah katil dye..kalau di total kan agak2 bape tuh kan?mane lah pempoan tuh skrg...nk je aku hamun dye abes2!!SUSah nk carik lelaki yg baek n sggop cinte mati kt kite cam ni..bile ade..dye bunuh diri lah plak..tetibe aku eMOSI!!arrrggghhh!!kalau lah mase bleh di putarkan balek..aku sggop mencintai dye(terjiwang cket).
JGnlah kite mghukum memaki org yg xde,,,cume dye yg tahu jln cerita sebenar knp dye buat begini.aku harap..korunk dpt sedekahkan al fatihah utk arwah..even dye pergi dgn care yg salah.semoga di ampunkan dosanya....
al fatihah...

0 selsema BE bird!!

Sunday, November 1, 2009
damn!!kene batok dan selsema!!!
menyampah tol bile kenE!!tdo kena ternganga!!!
batok plak leh wat jb gego!!kuat giler law aku batok!!!adehhhh..
keje pon dh xtentu hale!!!asek batok2 je!!giler xslesah lah siot!!

2 5 brg yg wajib di beli awl bulan 12 nnti!!

Friday, October 30, 2009

  1. JUS MATE5!!!ahakz!!!maw kasi bwang sikit itu tayar burok dkat pwot!!haha..
  2. 1 dress di forever 21!!arrrggh!!obses giler ngn bju tuh!!!
  3. underwear baru!!!ahakz!!!agak2???G String bleh x???colour ape ek yg gerek??haha
  4. 1 beg utk pegi kelas!!!
  5. 1 wedges utk melaram!!!haha...

0 kesibukan

Wednesday, October 28, 2009
pasni aku dh xleh update slalu blog aku ni geng.koz aku keje mlm.jap g ni pon aku dh nk g keje.nk bukak lptop mls..sbb terlalu pnt sgt.insyallah sok law xpnt aku masokan keje ape yg aku bwat.msty korg x caye kan??haha...ok r..nk g tapaw mkn!!bwk bekal beb g keje!!jimat2!!haha..

4 nombor2 ni aku jual!!!

Monday, October 26, 2009
lately ni byk giler no ntah sape2 yg msg aku r..miskol aku r..bile aku tanye sume cam syal erk..nk plak an jwb tol2.MASe aku nk tdo ade je msg xdikenali masok...ade je miskol beribu2 kali..binget giler!!!law1 nombor xpe!!niddh smpi 2,3...dh mcm berkomplot plak dorunk nie.Bile terdetik nk tuka nombor tetibe terngiang2 sware mama aku!! "kaw kalau tuka2 nombor buang je hp tuh".mama aku dh biseng..ye r..setahun ntah bape kali tuka no...ish2..
so,dgn ini secare rasminya aku menjual nombor2 ni.lantak korunklah nk wat ape ngn nombor ni..bg kat along ke..nk wat phonesex ke bak kate faa an.nk2 knl ke.blind date ke?law ade antara korunk yg knl no nie,,,bek korunk bgtaw aku..haha..bunyik cam yeye an!!haha.ha ni no nye!!:
  1. 012-3958104
  2. 012-5539427
  3. 012-6044028
  4. 017-6554243
  5. 017-2984045

2 NgEeEe....

Sunday, October 25, 2009

apekah pendapat kwn2 semua???
berikan komen2 anda di tempat kentut yg disediakan.

2 KORUNK!!dgr lah lagu nie!!

Friday, October 23, 2009
setelah brape lame dh x lyn lgu2 indo..kali ni aku betul2 tertarik dgn stu lagu nie..yg dinyanyikan band ELKASIH..cam gerek gak r...dgr mule2 je aku dh suke dah..berangan ntah hape2!!haha.
guys...yg mne lyn tuh..bg r komen cket.




lgu ni dperkenalkan oleh kwn aku FARAH or FAA.hahaha..thnx farah xiao..swakaka

4 b**w JOB

Wednesday, October 21, 2009
ADE job arini!!!huhu..
dah start keje!!bleh lah carik2 dwet tepi sementara cuti ni!!
keje apee?yg penting halal..

2 ingiN AKu nyatakan di sini!!

Monday, October 19, 2009
i'm sTRAight!!!!!
g mana sih caranya maw bilang sama temen2 di luar sana yg aku ini straight.
aku BUkan lesbian AtawPun gay!!
ya emang benar aku ramai punya kwn kayak gtuh,tp nggak ber maksud aku gituh juga kan?aku seneng temen sama mereka.
1 moRE THINK!!!
I LOVE gay!!ahakz!!
msty kalian heran ya knp entry ini aku type dlm bahasa indonesia???ya...coba2 doang kok.hahaha..bahasa indo lancar kan???lumayan lah..kekeke.

4 girang GUmbira di IKUTI kentuntON kentetEN!!

Saturday, October 17, 2009

AKU N farah..

rabiah.aku,farah,ina and pieka.


toilet marik!!haha


lepas mencekik!!ko bergambo eh ko!!


bak kate farah!! hawt!!


pu3 n pieka..


model malaya!!

huaaaaaa....best!!!!!best!!!giler dorunk nie!!
dorunk ni r kentut2 beso..kentot kecil sorg je.haha..
mari aku perkenalkan dulu..yg hawt dan bertahi lalat tuh cam beselah kan..jesssica alba malaya(kewak)haha..yg boyish2 hensem ala2 rosnah mat aris fiel r.cam bse..ala..c fiel ni dh bese dh muke dye dlm blog aku..nek muak aku!!hahaha..xder r fil!!cyg ko!!Muah2!!yg bertudung tuh farah..yg muncong sedepa ieka n sebelah dye ina..huhuhu..
1st kitorg g open house kat BBU umah kwn ina..den pas2 g CS..haha..bortaON aku x g CS!!haha..xde perubahan..ntah pape.lepak2...teman c farah carik kasot tp..maaf !!xde satu pon yg berkenan di hati.den lyn TAKUYAKI sotong n lepak kat roibo!!eh ntah hape an aku citer ni!!kekekeke..
gelak punye gelak..sembang punye sembang..smpai r mase mereng masing2 dh smpai...pntang nmpak camera laju je!!post mengalahkan mEGAN FOX!!haWT gituh!!tgh2 amek gmbo tetibe...YUNA dtg menyambo~!!!ala..YUna yg nyanyi lagu OH Bulan...enggan melayan diriku lagi..pabila.air mata mmbasahi bumi!!eh ape bende an!!haaha..ingt YUNA betol!!jap g eleh!!rabiah ngn ety!!hahaha....wat suspender betol dorg ni!!haha.dorunk mmg giler r!!kwn cmnilah yg aku nk!!giler n best!!xpyh kwn kaye2...loaded2!!haha...dorg pon kaye ape..ngn budi bahase!!hahaha(senanye aku menganjing seseorg)haha..sempat ag tuh.
Apepon thnx u OLLs..wat aku heppy..n sememgnye jrg ade kisah sedeh ngn dorunk especially fiel,ina and ieka..
love u!!muah!

3 beza BIle kite suke atawpun cINta seseorang

Friday, October 16, 2009

1- Di hadapan orang yang kita cinta, hati kita akan
berdegup kencang. Tapi di hadapan orang yang kita
suka, hati kita akan gembira.

2- Di hadapan orang yang kita cinta, musim
sentiasa berbunga-bunga. Di depan orang yang kita
suka, musim itu cuma berangin sahaja.

3- Jikalau kita lihat di dalam mata orang yang
kita cinta, kita akan kaku. Tapi jika kita melihat
ke dalam mata orang yang kita suka, kita akan
tersenyum.

4- Di depan orang yang kita cinta, kita menjadi
malu. Di depan orang yg kita suka, kita akan
tunjukkan imej yang sebenar.

5- Di depan orang yang kita cinta, lidah kelu untuk
berkata-kata. Di depan orang yang kita suka, kita
akan bebas berkata apa saja.

6- Kita tidak akan merenung mata orang yang kita
cinta. Tapi kita akan selalu merenung mata orang
yang kita suka.

7- Bila orang yang kita cinta menangis, kita akn
turut jua menangis. Bila orang yang kita suka
menangis, kita akan cuba untuk membuat dia gembira.

8- Perasaan cinta bermula dari kata. Perasaan suka
bermula dari telinga. Jadi, jikalau kita berhenti
menyukai seseorang yang kita suka umpama kita
membuang telinga kita. Tapi jika cuba menutup mata
cinta berbuah menjadi airmata. Setiap orang yang
hidup akan mengalami ini dalam hidup mereka.

0 B to THe O to the R to the I to the N to the G

Thursday, October 15, 2009
ARrrgghhh!!!!!borinknye!!!!!!!
nk carik KEJe tp xtaw nk start bile..eee...busan2!fil!!atie tlg aku dow..
keje aku on9,mkn,tdo tgk tv..boxing,,ish,,bdn x kurus2 gak!!haha.sabtu ni balek umah papa r,,g carik keje ngn sohabat gendut aku tuh,,c fiera.keke..siap kaw!!aku ramas kaw!haha.
borink2 ni,.,keje aku lyn citer sumpah bunian je..kat tv3,best gak r.haha..suke tgk adam..kiutnye ye!!!tomey!!haha..
PAs2 bile borink c manje je lah tmpat aku mengadu..haha..cam sedeh plak an ayat aku.manje ni kucing mama aku,c manje ni bile ngn org lane dye manje je..bile time aku yg nk manje2 ngn dye..mak ai...dye punye lari x hengat dunia..aku bukan nk wat pape pun..ntah hape yg dye takot kan ngn aku!!
k lah..nk titon...dah 4.30 kot..ish..terok tol penyakit mate aku ni..bye cyg!

2 untuk sahabat ku tersayang atie..

Tuesday, October 13, 2009

assalamualaikum atie...
aku tulis entry ni khas utk ko..sbb aku phm situasi ko skrg..nk sms dlm fon susah gak..nk kene ckp satu2..ni aku tls sume isi hati aku pade ko dan ape yg aku rase.
aKU phm perassan ko t..bile ko rse ko nk A ..ko rindu A..even skrg ko happy ngn M.Tp aku caye ko lebeh syg A kan??sbb satu kepale..wat ko selesa even dye kdg2 berkasar ngn ko.BIle ko citer pasal A kat kwn2 yg A ni agak terok perangai dye..tp aku taw Ko lebeh kenal dye..sbb ko yg rapat dan ko dh share everything dgn dye so ko lebeh knl dye dr org len.
sumetimes kite xsedar ade hikmah dgn ape yg berlaku kat sekeliling kite..sbb cume allah yg tahu dan kite sebagai hambe mmpu berdoa mintak petunjuk ape yg terbaeik utk diri kite.aku suke,happy n senang hati bile tgk ko bahagie ngn M..tp ade satu waktu yg kadang2 mmbuatkan ko pretend semate2 utk jage Hati c M kan?kalaw slh ape yg aku ckp aku mtk maaf..tp ini aku ckp berdasarkan ape yg aku rse.
Soal perkahwinan...memg bende baek...mendirikan masjid..mengelakkan maksiat..tp ko ready x utk itu???kenali diri ko dulu atie..sejauh mane persediaan ko.Alam rumah tangge bukan mudah.PERKAhwinan bukanlah berakhirnya sebuah cerita..tp bermulanya cerita yg bru.ko bertggungjwb mcmane nk buat jln cerite tu..mstylah ko nk happy ending kan?take a breath and noe urself well.aku amat menggalakkan if ko betol2 dh ready utk menempuh alam perkahwinan.Cume aku xnk sahabat yg aku sayang menyesal di separuh jalan.aku sayang ko atie..aku xnk ko sedeh..aku susah hati kat cni bile dgr ko ke fiel ade masalah.
ATIE...sahabatku tercinta..
berdoalah sahabatku...semoga di dptkan ape yg terbaek dlm hidupmu...aku sebagai sahabat hanye mmpu berdoa dan menolong ape yg termampu..

lagu kat page aku skrg ni khas utk ko..and utk ko feel entry aku nie..

2 JB thE DANGDUt city,i'm here NOW

hye guys!!! i'm in JB now!! love to be HERE!! cuti sem dh bermule..xtaw nk wat pe...cuti pon agak r lame,,2 bulan kot.mm....nk keje ke...nk terbongkang ke.nk sHOppng???mane???cs?jUSCO???angsana??peh....babeng..borink siak..elak aku g angsana aku terase cam kat BANDUNG plak an!!hhahahhaha.CS pon dah mcm kampung asal QAyyum!!haha..jusCO plak terlampaw lah besa...dwet pon kene besa gak tuh.sng citer lepak oldtown tmn molek sudey!!haha.sementara tGGU baby ngn muMMy aku balek..aku lepak lah tmn u dulu ni.umah mama akU.DORG balek bru gerak umah papa kat desa harMOni.aku POn rindu gak ni ngn papa aku..smlm aku kol dye bunyik cam ade masalah je..kat umah sane.tp hope xde papelah..
ok r...aku nk g order mCD ni..hahaha..mls nk masak!!!

4 TIge F AnD satu P = beronggeng di negeri berSEJARAH!

Monday, October 12, 2009
















tajOK di atas berdasarkan name kamI BEREMPAT!
  1. FIeL
  2. FAa..
  3. fieRA..
  4. puteri...

beronGGENg smpaI TERTONGGEng!!amek kesempatan b4 balek jB!!dannnnnnnnnnnnncuti semester beRMULA!!!YEAH!!


2 sateY 40 Cucuk + chicken sweet sOUR

Thursday, October 8, 2009
  1. kenyanG NYER!!!!ERKKKKKKKKKK..
  2. BRU BALEK mkn kat depan accapella tu..
  3. kami berempat..aku,syera.irah dan esther.
  4. kami TEMAN Sebilek.
  5. order je ape yg nk kitorg order...syerah blanje!!yeah!!!yelah..tgh kaye skrg..dpt check MARA.haha..best2.
  6. aku dgn slamber order 40 cucuk satey,10 dgg 30 ayam..tmbah plak ngn chicken sweet sour..memg best r.
  7. dgn suasane yg happening..angin yg kencang(sbb ddk depan kipas)keke..
  8. apepon..thnx syerah...sbb blaje kak pUTERI kesayangan syera ke..hahaha.syg ker....

5 study???OH GOSH...

Tuesday, October 6, 2009
cube korunk bace entry aku ni ngn lagu heartless dr the fray.korunk akn rse ape yg aku rse skrg.
soK last paper..ecoNOMIC..memg best.tp yg best nk mmbacenye nie..adoyai..malas seh.seb bek exam ptg,,kol 2.3o leh cover2 sok pg..haha.Aku ni pon satu sok exam sempat ag nk update blog nie..hahaha..sambil menyelam KENTUTLAH skali an..keke.guys,,,doakan aku k.sok tepat kol 5.30 ptg..aku BEBAS!!YEAH!!BEBAS!!DAN START lah cuti semester!!haha..

6 PorNOGRApher by eRIC ekiCHI

Sunday, October 4, 2009



moDEL haram yg di pakse : c kentut yg x berdosa!!haha
photogrAPHER :ERICEKICHI beby kucyg!!
org2 terLIBAT : ATIE MAMy KU CYG!!

7 fuck maH self!!!

Wednesday, September 30, 2009
aku bengang giler babi ngn diri sendiri arini!!!!rse cam nk mati lah seh!!!!nape lah cam sial!!!salah aku seh!!!eh nape eh!!!stakat exam cmtuh pon ko xleh bwat r pU3!!!bdn je besa!!!!otak keecik!!!eh aku bengang tol ngn pompoan ni!!!fuck seh!!!geramnye aku!!sesape leh tmpo aku laju2 ah!!!worst giler baban lah giler!!!! aku terok r cmni!!!!bebalnye aku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 EiD and besday!!

Tuesday, September 22, 2009

Assalamualaikum cyg2 ku skalian.

Da lame rse nye aku x on9 since aku balek jb nie kan.sbb aku x g bayo berokband aku..thats y lah dye potong!!keke.

entry ni senanye aku nk ucap kan selamat hari lahir utk aku yg ke 19!!Mude lg aku upenye kan?keke...20 pon lom masok ag..thn depan bru masok.insyallah.law pnjg umo smpailah umo 20 tuh..law x..allah yg tentukan segalenye.mlm 18.8 aku g kua mkn ngn memember aku den lepak kat sriu nara Jj.lyn shisya ngn dak2 nie jap..den sabri belanje aku mkn ..yelah.besday gurl special cket!!haha.dlm kol 1 lebeh gtu kitorg balek den dak2 ni sume lepak umah aku.lepas je tuka baju..aku pon kua r nk lepak ngn dorg..pki bju bru n sua bru..korg nk taw ape aku dpt mse aku kua rumah tuh?haha..ddpt tepong satu pack!!habes aku!!puteh stu bdn...dak ni nye keje..tu lah hadiah utk besday aku..even x mhl ke hape..tp moment tuh yg paling x ternilai buat aku.DOrgt ingt besday aku.dorg yg aku maksodkan ni fil,atie,sab,qayyum,hijaz,aliep ngn amer.fiera xde sbb die kua ngn adi..keke..cinte lame bersemi semula!!haha.k

entry yg ni lak aku nk ucapkan selamat hari raye aidilfitri.aku nk mohon maaf dr ujung hidong smpai ujung lutut kepade sesape lah yg penah aku saketkan ati dye ke...ter nganjeng ke..ter ngumpat ke...ter kutuk depan2 ke belakang2 ke..tu sume aku x sengaje!!hahaha..ade certain yg aku sengajekan.keke.semoge hari raye thn bermakne utk korg sume..termasok geng2 belogger yg kaki blogging cam hakU!!HEHE.

0 menyinGGAH SEbentar di everLYn hotel malacca

Thursday, September 17, 2009


yeah bebeh!!!c KENtut kecil here!!kecik ke masalahnye?ahakz!
aku update entry ni kt lobI everlyn hotel kat malacca nie.agak menarik bukaN??
sje LEPAk cni faa ajak..kakak ipo dye keje cni so everything free 4 both OF us!!keke.bru je balek dataran pahlawan..shopping brg2 raye cket then tgk movie ORPHAN!pwas ati...best giler!
sok blah drpd cni then balek kampong FAA plak jap..nk tggu abg dye.(akU Bakal kakak ipo faa)Oopz!!hahaha..sengal..guraw je!!maybe jumaat bru smpai jb kot.insyallah..doakan perjalanan kami yek!!
ha???ape????huh???gmbo???gmbo ape??gagagaga..giler syok sendiri kot aku nie.law korg xnk tgk pon aku nk tunjuk gak!!haha..2 cukup r k cyg.

2 BFF..meronggeNG di jalanan!!haha

Monday, September 14, 2009







  • c kentut...
  • filzah..
  • atie..
  • mamat..
  • meronggeng di jalanan selame 2 hari..
  • sesat!!!
  • mncari jln se;lame 3 jam ke genting semate2 nk tgk KL dr atas sne!!xleh blah!!!
  • haha..giler best!!enjoy with them!!
  • gmbr di genting xde..sbb xde yg jelas..keke...kitorg g mlm..juz nikmati udara sego je.hak2!!sengal!