we feature and sell the shirts are very popular nowadays with shirts give priority to plus size and normal size customers. We believe that the fashionable no limits for various types of body size. With the outbreak of the ideas are generated from our founder, Ms Kim Kartikah Lee Ismail then result is a brand that is competing on the latest fashion in the Malaysian market to solve the problem of large-bodied clients to continue to bold highlight the latest fashions without feeling shy or not confident to themselves. The Kimoshion Wear light clothing manufacture and easy to wear in any kind of event though.

The Kimoshion By Kim Kartikah Lee Ismail

0 update utk 29 +karnival kelab+best

Saturday, January 31, 2009



29 haribulan....
aku pergi KElas cam bese.start kelas kol 8 pg sampai 10pg.after that aku kene jg booth utk kelab koir coz ade karnival kelaab kat MSU ni,so aku kne jg under kelab koir aku r.TP mse tuh bukan aku sowg je ade kak mariam.yusof,redwan,fira n zidan.aku sampai je tgk2 sume dah settle(bpk cepat dorg dtg an).PENAT gler la...xtaw nk ckp cmne haritu penat sgt.mne taknye dr kol 10 pg sampailah kol 7 ptg aku jg.peh...gler penat r.TP berbaloi r..datok shukri memg puji booth ktorg..n lg stu kitorg x sunyi coz ade gelak tawe dr memembe yg lain cAM yusof a.k.a pak guard kitorg hehehe...funny r dye tuh, suke tgk dye..hahaha...wat pecah prot jer.Ag stu thanx a lot pd kak mariam coz kak mariam byk ucap thanx kat aku..ahakz!!!ye r...ahli koir ramai tp x sume yg turun mse tuh.cme aku,fira.zidane,ridwan,kak nana.yusof and fahmi.
tp memg best r.balek aku troz tdo..gmbo kat ats nie juz ape yg sempat aku amek je kat hp aku yg lain sume dlm cam kak mariam.

0 bermulanya KELAS!!!

Wednesday, January 28, 2009
ASSALAMUALAIKUM..,,
errrmm...tajok nye cam g kelas....
tp x g pon!!!hahahaha..
mane x nye..kelas kol 8 bgn kol 1...penat DOK..
bgn2 je troz MKN!!YE R,,,TGK2 nasi dah ade.,.roomate aku tapaw kan
huh..pantang btol aku law nmpak rezki dpn mate nie..ahakz!!
TP...
KOL 4 td...aku ingat nk g mentoring..tp cancel la plak..
so,aku pon lepak tempat bese sensorg...lyn pale jp then blah balek bilek..
ni yg update blog nie.
aku punye la semangat td nk g mentoring..!!!tp cam bengang je an...
leh cancel plak..da r aku pakai td sume bru!!
myk wangi bru,bju baru,sua bru,sume r baru.
maklumlah...tu ari balek jb shopping sakan ngn papa aku!
haha...course aku an de tema bju dah skunk..wne purple!
bile dah siap n da wangi2..jp g mentor aku sms ckp MENtoring batal.
pergggggghhhhh,,,,,,
agak geram r...mmbazir myk wangi jer..hahaha.
tp xpe r...lenjan je r..
arini cam bese kol 8 blah g tempat bese 12 bru balek.
ingat arini aku nk stay up.STUDY!!!
STUDY!!!STUDY!!!HAHAHA

0 RAYE CINE CUTI 2!!!(ini yg aku dpt!!!happy)

Tuesday, January 27, 2009




0 raye cine+cuti abes+blek shah alm=ANI SUP KEDAH SEKSYEN 7




ha..lame dah x update blog nie...semenjak aku gerak balek jb..maklumlah MSU an cuti raYE ciNE KOPeK!!HAHAHA..NI PON AKU BRU Sampai kampus.td balek ngn faa,fira and ika.Fa drive dari jb ke shah alam..pergg...separoh hari r gler..hahaha..MAKLUMLAH..BWK KETE BRU LAH KATEKAN..mse otw tuh g mkn DUlu kat KFC jejantas air keroh tuh..pas prot settle gerak balek n kol 7 bru sampaai shah alam.bygkan gerak dr jb kol 11 pg..sampai 7 mlm..cam dah g kedah da..hehehe.then kol 9 ktorg g mkn KAT seksyen 7..kat ANI SUP KEDAH..MKN SUP LA PLAK..bleh r thn..sdp gak r..(kalao lapo la an).yg kat ats tuh gmbo aku ngn faa..driver ktorg..hehehe.hahahaha..gmbo fiera ngn ika...no needed!!!ahakz!!!sory gengs!!!hp cam aku masok virus r law amek gMBO KORG!!!

0 xtaw tajuk

Wednesday, January 21, 2009
hari ni aku CAM BESE..bgn tido lambat SAMPAI X g kelas multimedia kol 8 pg...n sambong tdo cam bese smpai kol 11 pg.hehehe..kol 12 siap2 coz nk g kelas account kol 2pm.Yg bestnyer arini la an..aku punyer course kene pakai bju yg same..bju wne purple..huhuhuh..formal lak tuh..adoI AI!!Bencane Tol LAW aku DGo PKI formal NI!!aku poN kol 12 DA SIAP2 n pakai BJU kemeja yG aku BLI kat PLAZA ALAM SENTRAL TUH..(Bju bru lah SIot)hahaha..kalaw koRG nk TAHU,4 KALI akU TUKA SUA n kasoT SEMATE2 utK match kan NGN bjU pURple aku TUh..huhuhu.make UP pUNyER pOWER(KE TEBAL??)HEHEEe.akU poN g KELAS n after kelas aKU g MENTORING COZ ADE talk pasal herbalife kat student centre..aku lynkan je r..hahaha.
lg stu nk bgtaw..yg aku HAPPY GLER COZ result utk paper account aku OK gler..(bg aku r) 4 midterm aku.
thanx sgt kat lecturer aku..PN MASJUITA.SHES THE BEST account lecturer.
after that PULANG KE BILEK(peh ayat!!)HEHE..n ape ag...main cocok2 r ngn roomate aku tuh!!sengal la dorg tuh!!hahaha..
NI ADE SATu citer.mase aku balek bilek(after kelas).bilek aku senyap gler coz roomate2 aku tgh tdo..irahn esther.sedang aku ddk sambil buang make up yg ade kat MUke nie..tetiBE JE..SATU bunyi2 sumbang telah kELUAR!!PPPPPPPPOOOOOOOOTTTTTTTT!!!!
PERGGGHHHHHHH!!!!!!!Irah kentot!!!xleh blah la syial!!aku binget je an..balek penat2 dye bg aku kentot!!!!peh..panas beb..aku PON BGN n troz TAMPO boNTOT dye tuh!!hahahaha...n dgn JAYA NYA LG!!DYE MEngeluarkan bunyi cam SYIAL!!PPEEEETTTTT!!!KETEPETTTTTT!!PEHHHHHHHHH!!!!!!gua panaz beb tahap cipan!!bunyi xcam tersepit pLAK an!!hahahahaah..aku panaz n at the same time...aku senyap coz ake ketawe sampai dah xde bunyi dah!!hahaha!!nnti kaw irah!!aku sepak bontot kaw!!
aku ni...kwat kentot gak....tp..aku agak sopan cket lah drpd dye..(aku tipu ni)hehehe,,,
k r...sampai ccni je dulu..t mlm aku update lg!!

0 lapo+xde dwet+rezeki= x mndi!!

Saturday, January 17, 2009
errmm....
hari sabtu yg hening...chewah,,
x mendtgkan ape2 makne bg aku...sbb...xleh nk kua g memane.....(DUIT TARAK)
hahaha...juz ddk bilek..bertemankan laptop kesayangan aku nie ha...n terpakse lah aku mengadap
muke roomate aku yg dah naiK JELAK dah aku tgk muke dye..hehe..
(tp law xde dye kaw gak merane sensorang)huhuhu..
td aku bgn kol 10 lebih,,bgn2 je tgk belambak gler sms..n laptop terbukak cmtuh jer,,,mnee x nyer..on dr pkol 12 sampai 6 pg,,,xtaw la aku bwat ape,,,hahaha..
Pas da bgn tuh..aku tgk roomate aku dah xde..dye g kelas la kot AN..maklumlah..bakal dokter la katekan..hehehe..
AKu iNgat nk tggu dye blek klas...nk g beli mkn sesame tp aku MEMG DA lapo gler...memg tahap gaban je r,,,pas2 aku [pon bukak r wallet LV aku tuh..(sempat ag tuh)kekeke...skali tgk..ade RM2 je???(beg dwet punye mhl,,jp g dwet tarak)otak dye..ni nk mkn ape nie???elak nk bli ns ngn telo pon x lepas..! tp xpe...seb bek aku bukan jeniz yg cpt berpts ase..heheh...aku pon bukak almari and ambik tabong yg dah lame aku x isi...korek
punye korek ..PAP!!!dwet wne ijau jatuh!!peh...rezeki r gler...(ku pon bersyuku)hehehe,,dgn x mndinye aku,,,,,aku lenjan bju kurong n sanggol rambot lawo2..n troz g bli mkn...tnpa aku sedari..rupenyer aku belom mndi??hahahahaahah...dlm hati gwa berdekah je...sbb kak anu(housemate akU)Siap puji ag tuh.."peh..ayu seh...berseri2"..hahaha..padehal aku lom mndi lg tuh...kekeke...parah lg..x gosok gg plak tuh!!!hahaha..ye r..prot punye psl,,,aku kalau ns ngn ayam msk merah dah pggl2...aku pantang sket,,,kekeke..
Then aku bli ns ngn ayam pas2 tetibe akak tuh ckp..g amek plastik..bungkus je la pe yg ade..
aku pon ckp r..eh kak..sy bwk dwet ckop2 nie..akak tuh pon ckp,,,xper2...akak bg free..perggggh!!!!!!!!REZEKI lg nie!!hahahaha..x sia2 lah wey aku x mndi g kedai dye...hahaha.
dgn banggenye aku balek bilek dgn tgn yg penoh,,,,hehehe..ayam msk merah..tempe sambal....terong tumiss...pergggggghhhhhhhh...best2!!!hahahaha...
pendek kate rezeki aku memg murah r hari nie...

MORAL OF THE STORY...X PYH MNDI LAW NK G BLI MKN(mende je la aku merepek ni)kakaka

2 pecah REcORD!!

Friday, January 16, 2009
ASSALAMUALAIKUM...
hahaha..nk taw x..????mggu nie..aku x g satu kelas pOn!!!
gerek ark???after aku exam troz x g kelas....pergh....xtaw r nape...
sesuke ati aku je nk arrange jadual sendiri...huhuhuhu
xpe..aku nk tggu sume lecturer aku tel aku..hahaha...aku ni suke mencapap...bia wanted!!!
hahahaha...

lantak r...jap g nie..kol 2 .30 aku nk g jumpe lecturer management aku...utk amek quiz yg tertinggAL..huhhu...

0 my cliCk!!!





0 exam week!!!

Friday, January 9, 2009
ha...mggu nie...adelah mggu exam...
aku amek 4 subject...
  1. management
  2. accounting
  3. multimedia
  4. finance...
xsusah sgt lah...cme...
kene struggle sket utk sem nie...
harap maklum je lah an...
this saturday bru abes exam...hehehe..esok lah an...kekeke

0 tadi aku happy!!!pergi shopping!!!

Thursday, January 8, 2009


wah...td aku BERSHoPpiNG DGN fiera N NAD..HAHAHAH..
best gler..sume aku borong...n yg paling aku suke adelah kasot n bag yg aku beli ni hah...
lawa x?kasot murah jer,,,harge dye RM29,90 MURAH JER..hahahah...
beg tuh agak mahal sket r....aku ske gler bag tuh...cantex kn..
aku happy!!!


2 merah MEMG JIWAKU!!!

Wednesday, January 7, 2009





AKU nie....aku nie memg....
aku di lahirkan....memg utk memenuhi semua runag camera,...kekekeke..
aku suke merah...
aku juga suka kamera...
aku suka dia..
aku suka cahaya yg datang dari camera...
aku rase happy....
sbb tuh...bile happy aku akan amek gmbo...
bile tension juga..
aku akan bergambo....

2 haPpY neW year!!!!

Thursday, January 1, 2009







Hye....happy new year sume!!!!aku sambot tahun baru di aswara...hahahaha...cam poyo ark??
org sambot new year kat KLCC Aku lak kat ASWARA sibok dok tgk org bace puisi....
hahaha...senanyer....CrEATIVE CLUB MSU de dpt jemputan wat persembahan kat sane...so,da alang2,,,kitorg sambot je la kat sane an...tp an....kitorg dpt gak tgk bunge ape...coz aswara tuh belakang KLCC je...nk tgk gmbo2 nye???ha....t aku masokan k....neways....cam ok.....