we feature and sell the shirts are very popular nowadays with shirts give priority to plus size and normal size customers. We believe that the fashionable no limits for various types of body size. With the outbreak of the ideas are generated from our founder, Ms Kim Kartikah Lee Ismail then result is a brand that is competing on the latest fashion in the Malaysian market to solve the problem of large-bodied clients to continue to bold highlight the latest fashions without feeling shy or not confident to themselves. The Kimoshion Wear light clothing manufacture and easy to wear in any kind of event though.

The Kimoshion By Kim Kartikah Lee Ismail

update utk 29 +karnival kelab+best

Saturday, January 31, 2009



29 haribulan....
aku pergi KElas cam bese.start kelas kol 8 pg sampai 10pg.after that aku kene jg booth utk kelab koir coz ade karnival kelaab kat MSU ni,so aku kne jg under kelab koir aku r.TP mse tuh bukan aku sowg je ade kak mariam.yusof,redwan,fira n zidan.aku sampai je tgk2 sume dah settle(bpk cepat dorg dtg an).PENAT gler la...xtaw nk ckp cmne haritu penat sgt.mne taknye dr kol 10 pg sampailah kol 7 ptg aku jg.peh...gler penat r.TP berbaloi r..datok shukri memg puji booth ktorg..n lg stu kitorg x sunyi coz ade gelak tawe dr memembe yg lain cAM yusof a.k.a pak guard kitorg hehehe...funny r dye tuh, suke tgk dye..hahaha...wat pecah prot jer.Ag stu thanx a lot pd kak mariam coz kak mariam byk ucap thanx kat aku..ahakz!!!ye r...ahli koir ramai tp x sume yg turun mse tuh.cme aku,fira.zidane,ridwan,kak nana.yusof and fahmi.
tp memg best r.balek aku troz tdo..gmbo kat ats nie juz ape yg sempat aku amek je kat hp aku yg lain sume dlm cam kak mariam.

0 comment and orders: