we feature and sell the shirts are very popular nowadays with shirts give priority to plus size and normal size customers. We believe that the fashionable no limits for various types of body size. With the outbreak of the ideas are generated from our founder, Ms Kim Kartikah Lee Ismail then result is a brand that is competing on the latest fashion in the Malaysian market to solve the problem of large-bodied clients to continue to bold highlight the latest fashions without feeling shy or not confident to themselves. The Kimoshion Wear light clothing manufacture and easy to wear in any kind of event though.

The Kimoshion By Kim Kartikah Lee Ismail

xtaw tajuk

Wednesday, January 21, 2009
hari ni aku CAM BESE..bgn tido lambat SAMPAI X g kelas multimedia kol 8 pg...n sambong tdo cam bese smpai kol 11 pg.hehehe..kol 12 siap2 coz nk g kelas account kol 2pm.Yg bestnyer arini la an..aku punyer course kene pakai bju yg same..bju wne purple..huhuhuh..formal lak tuh..adoI AI!!Bencane Tol LAW aku DGo PKI formal NI!!aku poN kol 12 DA SIAP2 n pakai BJU kemeja yG aku BLI kat PLAZA ALAM SENTRAL TUH..(Bju bru lah SIot)hahaha..kalaw koRG nk TAHU,4 KALI akU TUKA SUA n kasoT SEMATE2 utK match kan NGN bjU pURple aku TUh..huhuhu.make UP pUNyER pOWER(KE TEBAL??)HEHEEe.akU poN g KELAS n after kelas aKU g MENTORING COZ ADE talk pasal herbalife kat student centre..aku lynkan je r..hahaha.
lg stu nk bgtaw..yg aku HAPPY GLER COZ result utk paper account aku OK gler..(bg aku r) 4 midterm aku.
thanx sgt kat lecturer aku..PN MASJUITA.SHES THE BEST account lecturer.
after that PULANG KE BILEK(peh ayat!!)HEHE..n ape ag...main cocok2 r ngn roomate aku tuh!!sengal la dorg tuh!!hahaha..
NI ADE SATu citer.mase aku balek bilek(after kelas).bilek aku senyap gler coz roomate2 aku tgh tdo..irahn esther.sedang aku ddk sambil buang make up yg ade kat MUke nie..tetiBE JE..SATU bunyi2 sumbang telah kELUAR!!PPPPPPPPOOOOOOOOTTTTTTTT!!!!
PERGGGHHHHHHH!!!!!!!Irah kentot!!!xleh blah la syial!!aku binget je an..balek penat2 dye bg aku kentot!!!!peh..panas beb..aku PON BGN n troz TAMPO boNTOT dye tuh!!hahahaha...n dgn JAYA NYA LG!!DYE MEngeluarkan bunyi cam SYIAL!!PPEEEETTTTT!!!KETEPETTTTTT!!PEHHHHHHHHH!!!!!!gua panaz beb tahap cipan!!bunyi xcam tersepit pLAK an!!hahahahaah..aku panaz n at the same time...aku senyap coz ake ketawe sampai dah xde bunyi dah!!hahaha!!nnti kaw irah!!aku sepak bontot kaw!!
aku ni...kwat kentot gak....tp..aku agak sopan cket lah drpd dye..(aku tipu ni)hehehe,,,
k r...sampai ccni je dulu..t mlm aku update lg!!

0 comment and orders: