we feature and sell the shirts are very popular nowadays with shirts give priority to plus size and normal size customers. We believe that the fashionable no limits for various types of body size. With the outbreak of the ideas are generated from our founder, Ms Kim Kartikah Lee Ismail then result is a brand that is competing on the latest fashion in the Malaysian market to solve the problem of large-bodied clients to continue to bold highlight the latest fashions without feeling shy or not confident to themselves. The Kimoshion Wear light clothing manufacture and easy to wear in any kind of event though.

The Kimoshion By Kim Kartikah Lee Ismail

lelaki yg mne korg nk?n sesuai ngn korg??

Tuesday, March 3, 2009

ARIES
  • ANaK MAK!!SMART!!INTELLIGENT!!(boleh lah..)
LEO
  • Penyayang, warm hearted, tidak kedekut bila mahu berkongsi kesenangan dan kemewahan dengan orang yang disayangi nya. Jejaka Leo ini juga seorang yang ambitious, self-centered tapi tak ego.(kadang-kadang je ego). Pandai berkata-kata.
VIRGO
  • Pemalu, tak pandai mengawal emosi, ceng’eng. Suka mencari perhatian dari perempuan.
LIBRA
  • Cerewet, posessive, takes things lightly when comes to quarrel tapi jujur dlm segala hal. Suka buat keputusan `last minute`. Seringkala kontrol diri depan perempuan.
SCORPION
  • Action serius, mudah cemburu, mood swing..NK gayot ngn die lelame pon xpe..huhuh
CANCER
  • Segak, Step kaya, bermurah hati, suka menunjuk-nunjuk dengan kemewahan.. tetapi mereka adalah sebalik nya..(berhati-hati ya)
SAGITARIUS
  • Sentiasa ada kan plan bila nak keluar.. tengok wayang ke? kanoeing ke? Anything asal kan jangan membosan kan…
CAPRICON
  • Egoistic, ada batu duduk di atas itu kepala, pendek kata Capricon seorang yang sukar nak meluah kan perasaannya. Jarang sekali anda akan mendengar dia melafazkan ‘cinta’ pada anda.
AQUARIUS
  • Pijak semut tak mati… Suka yang cantik dan menarik perhatian
PIECES
  • Segak, bergaya, ngada-ngada, choosy.. Mudah perasan. walaupon tak hensem..CAM mamat sorg tuh!!ahakz!!
TAURUS
  • Mencabar. garang seperti singa, takut seperti tikus. Mereka tidak tetap dengan pendirian sendiri. Suka Bantu orang lain.
GEMINI
  • Mudah Gemok! egoistic, tak suka kalah. Kalau ada debate, jangan harap anda nak menang.. dalam apa-apa persoalan jua mereka ada aje alasan nya
"HAH??amacam?korg suke yg mne?n ade x ciri2 tu kat bf korg??xsuruh pon caye..pk sendiri sudah,huhuhu"

11 comment and orders:

@deyLL@ Says:
March 3, 2009 at 9:41 AM

GEMINI mudah gemuxx ke..?alahai...sayangnya...=(

puteri kartikah Says:
March 3, 2009 at 12:20 PM

taw xper...so u suke yg mne??bf u gemini ea??heheheh

Nashtiera Says:
March 3, 2009 at 12:48 PM

weh si Arep tu Gemini tau
sume ciri2 yg ko tulis ni ade dalam diri die termasuk la mudah gemuk.

Anonymous Says:
March 3, 2009 at 12:52 PM

aku xsuke lelaki pieces!!!

puteri kartikah Says:
March 3, 2009 at 12:56 PM

hahahaha..ko ni nash!!hahaha..cian arep ko!!!

Nashtiera Says:
March 3, 2009 at 1:13 PM

wat per nak cian
lgpun die bukan arep aku lagi hahah
ko komen kat post baru aku hari nih

puteri kartikah Says:
March 3, 2009 at 11:04 PM

ok,,,

ejan cakap:xx~aKoo...kaMu suka oRx..SooTh uRseLf...Rite2??:) Says:
March 7, 2009 at 2:43 AM

owh...sal pieces...tapi bab x hensem tu aku x stuju sbb dia ok...kiut!!!aku suka...hehehe..tengs ya....:)

puteri kartikah Says:
March 7, 2009 at 4:40 AM

huhuhu...syg..nme pon ramalan..tp ex aku pieces betol laaw...huhuhuhu

Amour Rizan Says:
March 10, 2009 at 3:14 PM

suke sagittarius!! sama prangai cam mak!!! ngeh3

puteri kartikah Says:
March 10, 2009 at 10:15 PM

hehehehe,...law pu3 suke virgo...hahahahahaa