we feature and sell the shirts are very popular nowadays with shirts give priority to plus size and normal size customers. We believe that the fashionable no limits for various types of body size. With the outbreak of the ideas are generated from our founder, Ms Kim Kartikah Lee Ismail then result is a brand that is competing on the latest fashion in the Malaysian market to solve the problem of large-bodied clients to continue to bold highlight the latest fashions without feeling shy or not confident to themselves. The Kimoshion Wear light clothing manufacture and easy to wear in any kind of event though.

The Kimoshion By Kim Kartikah Lee Ismail

diam x diam..setahun sudah aku single!!!

Monday, April 13, 2009
mmm....after pts ngn F aku lgsong x bukakn hati utk mane2 lelaki pon..huhuhuhu
law ade pon juz scandel je...tu pon kwn2 r an.F skunk pon dah de awek..bahagie giler je aku tgk muke dye..
aku ni ha....still single...but i'm still not available..hahaha..bukan xleh trime hakikat juz mls je nk pk2 balek..ala...aku maseh mude!!!HAHAHA..byk time ag..insyallah,,pk dulu yg ptot dlm hidop nie..
ye r..hidop ni kan perlukan pengalaman maybe TUHAN nk aku dpt yg terbaek kot..yg leh bimbing aku..ye r..maklumlah..aku ni law nk di bezakan ngn seTAN JAUH BEZA cikit je..kekekeke.Kehidupan single byk mengajar aku ape erti hidup tanpe lelaki di cc...i mean BF lah kan..mase mule2 single tahun lepas aku rse hp aku ni cam rosak je xde sape call or msg..maklumlah aku pas clash je troz tuko number hp..huhuhuhu..bak kate pepatah melayu..LUKA DI BADAN BOLEH SEMBUH LUKE DI HATI SIAPA YG TAHU!! CEHHHHHHHHHHHHHH...ayat xleh blah ,,.hahahaha..(sesekali ape slhnye an)kekeke
ni tahun ni aku msok 19...WHAT!!!!WHAT!!!!19????mude giler!!!! tp xde sape caye yg aku ni 19..keke..tgk bdn r wey..law nk di same kan aku ngn lori contena dah XDE BEZA DAH..hahaha

HIsh....bile pk balek smpai bile nk single..mmm...tp tuh bukan masalah beso nye pon..bese je kot.bak kate mak aku..cari pakwe jgn yg masih blajo..cari yg dah keje..bio dye yg topupkan hp ko sume..ni carik yg same2 blajo...huh...mengabeskan BORAS je!!!kekeke..
tp skunk dah xde istilah single BOrink ag dah,,,even aku single tp aku happy coz kwn2 sentiase ade kat cc aku..sume lyn pale...
so,.....single never changing anything IN mY lIfe!!!


tol x???pade sume girl single lua sne tuh???

6 comment and orders:

Zetty Radzi Says:
April 13, 2009 at 8:48 PM

ko xder pkwe happy... ak ni yang officially ader pakwe mcm org giler.. hp xbunyi.. msg xberbls..xder call...msg pn wt ak meleleh air mta je... :,,(( lbh bek xder pkwe klu cmni d wt kt aku...

puteri kartikah Says:
April 13, 2009 at 11:38 PM

hahaha...couple make trouble doe!!!kekekeke

ejan cakap:nama aKoo..NuRfarIzaN aNaK sULung pakCik AhMad Says:
April 14, 2009 at 12:06 AM

alololo...xpa2...insyaAllah satu hari nanti ko akan dapat bf yang betul2 faham ko n sayang ko k??:)single pun ok jugak...yang penting ko epi:)

puteri kartikah Says:
April 14, 2009 at 12:52 AM

hehehe...taw xpe...cyg ko ejan!!kekeke

Nashtiera Says:
April 14, 2009 at 11:50 AM

betul betul betul
aku lah single lady yg pling happy skali

puteri kartikah Says:
April 14, 2009 at 5:43 PM

kekeke...slh!!aaku yg plg heppy!!