we feature and sell the shirts are very popular nowadays with shirts give priority to plus size and normal size customers. We believe that the fashionable no limits for various types of body size. With the outbreak of the ideas are generated from our founder, Ms Kim Kartikah Lee Ismail then result is a brand that is competing on the latest fashion in the Malaysian market to solve the problem of large-bodied clients to continue to bold highlight the latest fashions without feeling shy or not confident to themselves. The Kimoshion Wear light clothing manufacture and easy to wear in any kind of event though.

The Kimoshion By Kim Kartikah Lee Ismail

keje GILER!!tp BEST!!

Wednesday, July 1, 2009




assalamualaikum...ponat pon xhilang nie..keke.lom pape dh ckp plak ek,kekeke.
senanye selame 3 hari aku mghilang ni aku g MUAR ngn ayap sbb atok dye sakit.PG b4 pegi tuh aku ngn ayap lunch sesame kat JOM LEPAK kat dpn kolej aku nie.Kitorg pon bebual lah..then tetibe dye ckp family dye soh dye balek kg sbb atok dye nazak then leceh law nk nek bus g mUAR Tuh.Aku pon kesian n ayap byk tlg aku gak bile aku susah,Aku pon troz call 'C'DIA' mne taw dye leh anta g muar.TUP2...dye soh aku pki kete tu n drive je ngn ayap.AKU DRIVE?LESEN?...AYAP DRIVE??HUH...due2 xde lesen...tp,kitorg lenjan je...pas cyGKU anta kete kat aku,kol 2 pg aku ngn ayap gerak g MUAR dgn menaiki satria GTI yg cyg aku bg dan berbekalkan 2 kotak rokok dan 2 botol air oren twister.agak lapo..tp kitorg benti mkn jap kat seromban.dlm kol 6 kitorg smpai kat kg ayap.PEH...memg x sangke..aku ngn ayap DEDO je spnjg perjalann nie..tp kitorg LAYANNNN JE..keke.sYOK giler!!
FAMILY AYap terkojot sbb ayap smpai nek kete tambah2 lg ayap yg drive..ape lg..kene bebel kt ctuh gak..hehe.Aku dh anggap mak ayap tuh mcm mak aku sendiri..nak2 muke pon seakan2 muke mak aku je.keluarge ayap tersgtlah besa..adek bradek mak dye je 12 org,fuhhh...best giler bile tgk family besa cmtuh..jelez aku.xpelah...at least aku dpt gak menumpang kejap..
SCENE yg paling wat aku tersentuh bile tgk atok ayap yg tgh sakit..bile ank2 nk balek dye nmpak sedih sgt...kat ctuh bru aku nmpak kasih syg seorang ayh dan kepayahan membesarkan anak2 seramai 12 org.mase tuh sume org tgh berpelukan..aku xleh tgk air mate..msty aku sedih je.TETibe je..mak ayap peluk aku..air mate aku mse tuh berlinang linang2..aku rindu mama aku ..pelukan seorang ibu memg bermakne buat aku.Dye pesan mcm2 kat aku.SALAH SATUNYE..SURUH AYAP PTG RAMBOT.huhuhu..
PAS tdo satu mlm.kitog nk balek shah alam,tp b4 tuh singgah melake umah makcik ayap then 8 mlm gerak g bangi anta kakak ayap sbb balek tuh kakak ayap tmpg kitorg.kol 12 mlm smpai shah alam.balek troz TDO!!!!yeah!!
GMBO KAT ATS TUH AKU,AYAP N ALIEP.HUHU..tu je yg smpat di ambil..huhu.

4 comment and orders:

NeBuLa Says:
July 2, 2009 at 8:36 PM

huk2.. besh gilew dgr citew kaw nie..

puteri kartikah Says:
July 2, 2009 at 9:50 PM

hehehehe...

@deyLL@ Says:
July 3, 2009 at 12:57 PM

terhiba plak bace entry ko ni putri..huhu!

puteri kartikah Says:
July 3, 2009 at 1:22 PM

tu r aku pon kompius same de ni entry sedih ke x..hehe