we feature and sell the shirts are very popular nowadays with shirts give priority to plus size and normal size customers. We believe that the fashionable no limits for various types of body size. With the outbreak of the ideas are generated from our founder, Ms Kim Kartikah Lee Ismail then result is a brand that is competing on the latest fashion in the Malaysian market to solve the problem of large-bodied clients to continue to bold highlight the latest fashions without feeling shy or not confident to themselves. The Kimoshion Wear light clothing manufacture and easy to wear in any kind of event though.

The Kimoshion By Kim Kartikah Lee Ismail

wHY am i SIngLE?for 1 and half year?

Tuesday, September 1, 2009
mmm...why aM i sTiLL single till rite now?after 1 and half year i'm broke up wif my ex??huhuhuhu..rmi gak kwn2 MEREng aku yg tanye nape aku SIngle?agak cePU perak gak r sokLAn tu an.Adehhhhhhhhh...mls tol nk jwb soklan korunk ni guys..sory law aku xpenah nk jwb soklan korunk ni dgn sebeno2nye Bile koruNK tanye bende ni depan2.CAMNI......
  • Aku mls dh nk pk2 psl bende nie.hati terluka!!agagagagaaga!!poyo syal ayat!lgpon..ala..xkemane nye ha bercintan cintun ni..pade aku lah..(NI prinsip di kala umur mencecah 19 thn)huhuhuhu.bercinte cam NK mati dh ni ha..law de harte..nk mati law leh nk diwasiatkan kat pakwe!!hahaha..songal ek!!
  • Ag satu pasal fuLUS!!adeh....topup ag...dwet nk beli hadiah lah pebende lah.aku ni bukanlah ank org kaye.topup sbulan skali!!hahaha..giler kesian!!tp giler best!xde feNIng2 pk psl MOney!
  • FREEDOM!!!ha...ni penting gak nie.memg lah bile berkapel ni koNON2Nye "syg milik abg.abg milik ayg"!!hahaha..borbulu ketiak den dengonye!tp aku bukan binik ko..nk 24 jam aku bgtaw aku kat mne.adeh....dulu bleh r..skunk no WAY!!bdk GEMok ni skrg dh bz dah!!hehe.skolah dulu even bf xtanye pon kite menggatal NK bgtaw!!adush!
  • STUDY!! aku try fokuskan dri aku ngn perkataan ni.keke.dh berbelas tahun aku berkecimpung dlm bidang STUDY ni,ni bru aku ckp nk try fokuskan diri dlm bidang ni?haha..gila tenUK lah kan.
  • mm..ag stu xde confident ler.aku xconfident yg aku leh make it utk BERCinte ni skrg.Mane x nye..aku ni pon lum kenal penoh lg sape diri aku ni ha..aku ni angen xmenentu.ORG yg betul2 phm aku cume kwn2 baek aku je tu pon take mase yg lame.UTK mantan2 aKU dulu pon leh di katekan i was not being myself..juz act camtuh coz nk pwaskan ati dorunk!!fuh..BDk2 lg mase tuh kot.
  • lastly .i'm not ready yet nk berCINtan CINTUN wat mase skrg.xde perasaan pun..(xbermakne aku homo ya)gagaga.i'm still searching and find a suitable time 4 this relationship.senyummmmmmmmmm..