we feature and sell the shirts are very popular nowadays with shirts give priority to plus size and normal size customers. We believe that the fashionable no limits for various types of body size. With the outbreak of the ideas are generated from our founder, Ms Kim Kartikah Lee Ismail then result is a brand that is competing on the latest fashion in the Malaysian market to solve the problem of large-bodied clients to continue to bold highlight the latest fashions without feeling shy or not confident to themselves. The Kimoshion Wear light clothing manufacture and easy to wear in any kind of event though.

The Kimoshion By Kim Kartikah Lee Ismail

2 5 brg yg wajib di beli awl bulan 12 nnti!!

Friday, October 30, 2009

  1. JUS MATE5!!!ahakz!!!maw kasi bwang sikit itu tayar burok dkat pwot!!haha..
  2. 1 dress di forever 21!!arrrggh!!obses giler ngn bju tuh!!!
  3. underwear baru!!!ahakz!!!agak2???G String bleh x???colour ape ek yg gerek??haha
  4. 1 beg utk pegi kelas!!!
  5. 1 wedges utk melaram!!!haha...

0 kesibukan

Wednesday, October 28, 2009
pasni aku dh xleh update slalu blog aku ni geng.koz aku keje mlm.jap g ni pon aku dh nk g keje.nk bukak lptop mls..sbb terlalu pnt sgt.insyallah sok law xpnt aku masokan keje ape yg aku bwat.msty korg x caye kan??haha...ok r..nk g tapaw mkn!!bwk bekal beb g keje!!jimat2!!haha..

4 nombor2 ni aku jual!!!

Monday, October 26, 2009
lately ni byk giler no ntah sape2 yg msg aku r..miskol aku r..bile aku tanye sume cam syal erk..nk plak an jwb tol2.MASe aku nk tdo ade je msg xdikenali masok...ade je miskol beribu2 kali..binget giler!!!law1 nombor xpe!!niddh smpi 2,3...dh mcm berkomplot plak dorunk nie.Bile terdetik nk tuka nombor tetibe terngiang2 sware mama aku!! "kaw kalau tuka2 nombor buang je hp tuh".mama aku dh biseng..ye r..setahun ntah bape kali tuka no...ish2..
so,dgn ini secare rasminya aku menjual nombor2 ni.lantak korunklah nk wat ape ngn nombor ni..bg kat along ke..nk wat phonesex ke bak kate faa an.nk2 knl ke.blind date ke?law ade antara korunk yg knl no nie,,,bek korunk bgtaw aku..haha..bunyik cam yeye an!!haha.ha ni no nye!!:
  1. 012-3958104
  2. 012-5539427
  3. 012-6044028
  4. 017-6554243
  5. 017-2984045

2 NgEeEe....

Sunday, October 25, 2009

apekah pendapat kwn2 semua???
berikan komen2 anda di tempat kentut yg disediakan.

2 KORUNK!!dgr lah lagu nie!!

Friday, October 23, 2009
setelah brape lame dh x lyn lgu2 indo..kali ni aku betul2 tertarik dgn stu lagu nie..yg dinyanyikan band ELKASIH..cam gerek gak r...dgr mule2 je aku dh suke dah..berangan ntah hape2!!haha.
guys...yg mne lyn tuh..bg r komen cket.




lgu ni dperkenalkan oleh kwn aku FARAH or FAA.hahaha..thnx farah xiao..swakaka

4 b**w JOB

Wednesday, October 21, 2009
ADE job arini!!!huhu..
dah start keje!!bleh lah carik2 dwet tepi sementara cuti ni!!
keje apee?yg penting halal..

2 ingiN AKu nyatakan di sini!!

Monday, October 19, 2009
i'm sTRAight!!!!!
g mana sih caranya maw bilang sama temen2 di luar sana yg aku ini straight.
aku BUkan lesbian AtawPun gay!!
ya emang benar aku ramai punya kwn kayak gtuh,tp nggak ber maksud aku gituh juga kan?aku seneng temen sama mereka.
1 moRE THINK!!!
I LOVE gay!!ahakz!!
msty kalian heran ya knp entry ini aku type dlm bahasa indonesia???ya...coba2 doang kok.hahaha..bahasa indo lancar kan???lumayan lah..kekeke.

4 girang GUmbira di IKUTI kentuntON kentetEN!!

Saturday, October 17, 2009

AKU N farah..

rabiah.aku,farah,ina and pieka.


toilet marik!!haha


lepas mencekik!!ko bergambo eh ko!!


bak kate farah!! hawt!!


pu3 n pieka..


model malaya!!

huaaaaaa....best!!!!!best!!!giler dorunk nie!!
dorunk ni r kentut2 beso..kentot kecil sorg je.haha..
mari aku perkenalkan dulu..yg hawt dan bertahi lalat tuh cam beselah kan..jesssica alba malaya(kewak)haha..yg boyish2 hensem ala2 rosnah mat aris fiel r.cam bse..ala..c fiel ni dh bese dh muke dye dlm blog aku..nek muak aku!!hahaha..xder r fil!!cyg ko!!Muah2!!yg bertudung tuh farah..yg muncong sedepa ieka n sebelah dye ina..huhuhu..
1st kitorg g open house kat BBU umah kwn ina..den pas2 g CS..haha..bortaON aku x g CS!!haha..xde perubahan..ntah pape.lepak2...teman c farah carik kasot tp..maaf !!xde satu pon yg berkenan di hati.den lyn TAKUYAKI sotong n lepak kat roibo!!eh ntah hape an aku citer ni!!kekekeke..
gelak punye gelak..sembang punye sembang..smpai r mase mereng masing2 dh smpai...pntang nmpak camera laju je!!post mengalahkan mEGAN FOX!!haWT gituh!!tgh2 amek gmbo tetibe...YUNA dtg menyambo~!!!ala..YUna yg nyanyi lagu OH Bulan...enggan melayan diriku lagi..pabila.air mata mmbasahi bumi!!eh ape bende an!!haaha..ingt YUNA betol!!jap g eleh!!rabiah ngn ety!!hahaha....wat suspender betol dorg ni!!haha.dorunk mmg giler r!!kwn cmnilah yg aku nk!!giler n best!!xpyh kwn kaye2...loaded2!!haha...dorg pon kaye ape..ngn budi bahase!!hahaha(senanye aku menganjing seseorg)haha..sempat ag tuh.
Apepon thnx u OLLs..wat aku heppy..n sememgnye jrg ade kisah sedeh ngn dorunk especially fiel,ina and ieka..
love u!!muah!

3 beza BIle kite suke atawpun cINta seseorang

Friday, October 16, 2009

1- Di hadapan orang yang kita cinta, hati kita akan
berdegup kencang. Tapi di hadapan orang yang kita
suka, hati kita akan gembira.

2- Di hadapan orang yang kita cinta, musim
sentiasa berbunga-bunga. Di depan orang yang kita
suka, musim itu cuma berangin sahaja.

3- Jikalau kita lihat di dalam mata orang yang
kita cinta, kita akan kaku. Tapi jika kita melihat
ke dalam mata orang yang kita suka, kita akan
tersenyum.

4- Di depan orang yang kita cinta, kita menjadi
malu. Di depan orang yg kita suka, kita akan
tunjukkan imej yang sebenar.

5- Di depan orang yang kita cinta, lidah kelu untuk
berkata-kata. Di depan orang yang kita suka, kita
akan bebas berkata apa saja.

6- Kita tidak akan merenung mata orang yang kita
cinta. Tapi kita akan selalu merenung mata orang
yang kita suka.

7- Bila orang yang kita cinta menangis, kita akn
turut jua menangis. Bila orang yang kita suka
menangis, kita akan cuba untuk membuat dia gembira.

8- Perasaan cinta bermula dari kata. Perasaan suka
bermula dari telinga. Jadi, jikalau kita berhenti
menyukai seseorang yang kita suka umpama kita
membuang telinga kita. Tapi jika cuba menutup mata
cinta berbuah menjadi airmata. Setiap orang yang
hidup akan mengalami ini dalam hidup mereka.

0 B to THe O to the R to the I to the N to the G

Thursday, October 15, 2009
ARrrgghhh!!!!!borinknye!!!!!!!
nk carik KEJe tp xtaw nk start bile..eee...busan2!fil!!atie tlg aku dow..
keje aku on9,mkn,tdo tgk tv..boxing,,ish,,bdn x kurus2 gak!!haha.sabtu ni balek umah papa r,,g carik keje ngn sohabat gendut aku tuh,,c fiera.keke..siap kaw!!aku ramas kaw!haha.
borink2 ni,.,keje aku lyn citer sumpah bunian je..kat tv3,best gak r.haha..suke tgk adam..kiutnye ye!!!tomey!!haha..
PAs2 bile borink c manje je lah tmpat aku mengadu..haha..cam sedeh plak an ayat aku.manje ni kucing mama aku,c manje ni bile ngn org lane dye manje je..bile time aku yg nk manje2 ngn dye..mak ai...dye punye lari x hengat dunia..aku bukan nk wat pape pun..ntah hape yg dye takot kan ngn aku!!
k lah..nk titon...dah 4.30 kot..ish..terok tol penyakit mate aku ni..bye cyg!

2 untuk sahabat ku tersayang atie..

Tuesday, October 13, 2009

assalamualaikum atie...
aku tulis entry ni khas utk ko..sbb aku phm situasi ko skrg..nk sms dlm fon susah gak..nk kene ckp satu2..ni aku tls sume isi hati aku pade ko dan ape yg aku rase.
aKU phm perassan ko t..bile ko rse ko nk A ..ko rindu A..even skrg ko happy ngn M.Tp aku caye ko lebeh syg A kan??sbb satu kepale..wat ko selesa even dye kdg2 berkasar ngn ko.BIle ko citer pasal A kat kwn2 yg A ni agak terok perangai dye..tp aku taw Ko lebeh kenal dye..sbb ko yg rapat dan ko dh share everything dgn dye so ko lebeh knl dye dr org len.
sumetimes kite xsedar ade hikmah dgn ape yg berlaku kat sekeliling kite..sbb cume allah yg tahu dan kite sebagai hambe mmpu berdoa mintak petunjuk ape yg terbaeik utk diri kite.aku suke,happy n senang hati bile tgk ko bahagie ngn M..tp ade satu waktu yg kadang2 mmbuatkan ko pretend semate2 utk jage Hati c M kan?kalaw slh ape yg aku ckp aku mtk maaf..tp ini aku ckp berdasarkan ape yg aku rse.
Soal perkahwinan...memg bende baek...mendirikan masjid..mengelakkan maksiat..tp ko ready x utk itu???kenali diri ko dulu atie..sejauh mane persediaan ko.Alam rumah tangge bukan mudah.PERKAhwinan bukanlah berakhirnya sebuah cerita..tp bermulanya cerita yg bru.ko bertggungjwb mcmane nk buat jln cerite tu..mstylah ko nk happy ending kan?take a breath and noe urself well.aku amat menggalakkan if ko betol2 dh ready utk menempuh alam perkahwinan.Cume aku xnk sahabat yg aku sayang menyesal di separuh jalan.aku sayang ko atie..aku xnk ko sedeh..aku susah hati kat cni bile dgr ko ke fiel ade masalah.
ATIE...sahabatku tercinta..
berdoalah sahabatku...semoga di dptkan ape yg terbaek dlm hidupmu...aku sebagai sahabat hanye mmpu berdoa dan menolong ape yg termampu..

lagu kat page aku skrg ni khas utk ko..and utk ko feel entry aku nie..

2 JB thE DANGDUt city,i'm here NOW

hye guys!!! i'm in JB now!! love to be HERE!! cuti sem dh bermule..xtaw nk wat pe...cuti pon agak r lame,,2 bulan kot.mm....nk keje ke...nk terbongkang ke.nk sHOppng???mane???cs?jUSCO???angsana??peh....babeng..borink siak..elak aku g angsana aku terase cam kat BANDUNG plak an!!hhahahhaha.CS pon dah mcm kampung asal QAyyum!!haha..jusCO plak terlampaw lah besa...dwet pon kene besa gak tuh.sng citer lepak oldtown tmn molek sudey!!haha.sementara tGGU baby ngn muMMy aku balek..aku lepak lah tmn u dulu ni.umah mama akU.DORG balek bru gerak umah papa kat desa harMOni.aku POn rindu gak ni ngn papa aku..smlm aku kol dye bunyik cam ade masalah je..kat umah sane.tp hope xde papelah..
ok r...aku nk g order mCD ni..hahaha..mls nk masak!!!

4 TIge F AnD satu P = beronggeng di negeri berSEJARAH!

Monday, October 12, 2009
















tajOK di atas berdasarkan name kamI BEREMPAT!
  1. FIeL
  2. FAa..
  3. fieRA..
  4. puteri...

beronGGENg smpaI TERTONGGEng!!amek kesempatan b4 balek jB!!dannnnnnnnnnnnncuti semester beRMULA!!!YEAH!!


2 sateY 40 Cucuk + chicken sweet sOUR

Thursday, October 8, 2009
  1. kenyanG NYER!!!!ERKKKKKKKKKK..
  2. BRU BALEK mkn kat depan accapella tu..
  3. kami berempat..aku,syera.irah dan esther.
  4. kami TEMAN Sebilek.
  5. order je ape yg nk kitorg order...syerah blanje!!yeah!!!yelah..tgh kaye skrg..dpt check MARA.haha..best2.
  6. aku dgn slamber order 40 cucuk satey,10 dgg 30 ayam..tmbah plak ngn chicken sweet sour..memg best r.
  7. dgn suasane yg happening..angin yg kencang(sbb ddk depan kipas)keke..
  8. apepon..thnx syerah...sbb blaje kak pUTERI kesayangan syera ke..hahaha.syg ker....

5 study???OH GOSH...

Tuesday, October 6, 2009
cube korunk bace entry aku ni ngn lagu heartless dr the fray.korunk akn rse ape yg aku rse skrg.
soK last paper..ecoNOMIC..memg best.tp yg best nk mmbacenye nie..adoyai..malas seh.seb bek exam ptg,,kol 2.3o leh cover2 sok pg..haha.Aku ni pon satu sok exam sempat ag nk update blog nie..hahaha..sambil menyelam KENTUTLAH skali an..keke.guys,,,doakan aku k.sok tepat kol 5.30 ptg..aku BEBAS!!YEAH!!BEBAS!!DAN START lah cuti semester!!haha..

6 PorNOGRApher by eRIC ekiCHI

Sunday, October 4, 2009



moDEL haram yg di pakse : c kentut yg x berdosa!!haha
photogrAPHER :ERICEKICHI beby kucyg!!
org2 terLIBAT : ATIE MAMy KU CYG!!