we feature and sell the shirts are very popular nowadays with shirts give priority to plus size and normal size customers. We believe that the fashionable no limits for various types of body size. With the outbreak of the ideas are generated from our founder, Ms Kim Kartikah Lee Ismail then result is a brand that is competing on the latest fashion in the Malaysian market to solve the problem of large-bodied clients to continue to bold highlight the latest fashions without feeling shy or not confident to themselves. The Kimoshion Wear light clothing manufacture and easy to wear in any kind of event though.

The Kimoshion By Kim Kartikah Lee Ismail

2 BSN CALENDER SHOOTING ;-)

Tuesday, December 28, 2010
hye!! that day aku ade pegi job untuk menghantar model2 aku shooting for BSN calender .
kid model aku danish namenye.cute.memg fotogenik.and watak mak kepada danish dlm ni Model female aku jugak from sp syuhada namanye.
suasana kat lokasi pergambaran memg syok.crew yg sgt happening.x byk sgt dpt amek gmbo sbb bz melayan kerenah kanak2 di hari pertama shooting kat tanjung karang(sawah padi best!).
Hari kedua scene kawen2(haha) bru dpt amek gmbo byk sket.
part ni lah fevret aku.kenal dgn mcm2 orang.berkawan x mengira usia.bermesra tua dan muda.aiceehhh.haha.
Ni lah sebahagian daripada kerja aku skrg.Part of modelling crew,entertainment,event.mcm2 lah.
click lah cni : sp entertainment

ni lah website company yg aku tgh keje skrg.byk lg website nye.tp cukuplah ni dulu.


SP Models Kuala Lumpur


second day
(taman harmonis,gombak)


me and danish!!
comel!

ni scene paling best.haha.syue and din kene kawen!!

tett!!

sementara yg lain tgh make up.kami berposing maut dulu ye!!

ni part yg paling kami suke!!camwhore!!

syue tgh di make up kan

aku n syue(model sp gak );-)

art director tgh meneliti

2nd day shooting(kt umah datuk sape ntah.lupe)

...............................................................................................................................................................................

first day
(Tanjung karang selangor)


aku n kak ida menyempat plak kan amek gmba t bsn.haha.

art director yg sgt cool ;-)
grrr

ni sape yg talent sebenarnye ni?haha

aiman pandai psing lah.hehehe

tgk atas!!
make up time

aiman tgh amek mood

model2 kids yg lain ;-)

he is my kid models from sp.
Danish aiman namenye.sgt comel.Dye main karekter utk Bsn shooting ni.



Dalam kesempatan ni gak aku nk promote lah sikit.so,anyone yg perlu perkhidmatan model utk mana2 product boleh contact aku.bukan tu aje.Pelakon,penyanyi,catering,make up artis, A to Z lah.sume ade dekat SP model & entertainment ni.so,ape2 juz let me know ya!!

...........munchiss............

4 kesan sunyi

Saturday, December 25, 2010



seperti mana yang kamu semua xtahu.(ade yg tahu)
career aku skrg ni bagaimana.
bila sorang dalam opis.xdek kawan yang di sakat.ni lah jadinya.webby lappy aku jd mangsa,kalau dye boleh berkata2 mungkin aku dh abis kene maki dengannya.
Member opis semua keluar buat offline sales.aku ni lah kene duduk opis.bos Xadek.pegi sembahyang katanya (katanya ;-D)

ni lah.gambar untuk hari ini ;-)


.........sunyi mase ni.........

motif?hahaha


0 aku sebenarnya....

Saturday, December 11, 2010
Aku sebenarnya..
aku sebenarnya...
entah kenapa.

Hati keruh bak di simbah air lada.
kepala pedih ibarat di cucuk racun tikus.



........keluhan....

4 rambut semakin banyak gugur.

Saturday, December 4, 2010
rambut aku ni.makin lame.makin byk gugur.lepas tu.xtumbuh2.
risau jugak aku sebenarnya.
Penyakit ke?luekimia ke?YA ALLAH.jauhkanlah....simpang lah byk2.
b4 ni post aku ade jugak aku post pasal keguguran rmbot aku.siap gmbo lg.
ha.click sini.
Mse tu agak teruk.dan skrg bertambah teruk.makin nipis jek rmbut ni.
kalau botak ape nk buat?agak2 ade style x??

;-D

...............RISAU LAH SEH.....................

0 baby ku selamat di jual

Thursday, December 2, 2010
ingt aku suka2 ke nk jual anak?
baby plak tu?
ingt aku mama yg xberhati perut ke?
aku mama mithali okeh.

aha.

saja mood kasi gempak.
sebenarnya nk bgtahu,,,,nikon D3000 aku sudah selamat dijual pada member aku sendiri.
Thanx ye kiela rambot ketak.haha.

SEDANG MENGUMPUL PITIS

Doakan aku ye kawan2.bia dapat buat baby baru.D90 ke...Gerek an?
;-D


....................Errgghh D90!!.................

2 Bajet hot

Tuesday, November 30, 2010
kepada kamoo ye.
xpayahlah aku ckp siapa kamoo ye.
kalau kamoo bace entry ni.kalau kamoo trase.tu memg untuk kamoo lah tuh.
jangan bajet hot ye.
ko bukan adam dlm citer adamaya tu ye,
ko juga bukan jason statham.
Aku geli dgn kau.
uweeeeeeeeeeeekkkkkkk


..............muntah darah..................

2 ciom mulut.

Thursday, November 25, 2010
ha.
tadi aku video kat facebook aku.kawan aku tunjuk
alaa nokk..tak kan tak tahu pasal yang beromen tepi jalan tu.yang asal pilih jantan tu atau KLCC.
Giler rare bdk tuh.ahahaha....american life lah sgt ye.
haihh..bertuah nye kalau aku salah sorang yang bwk kereta kat tepi2 jalan tu kan.aku dpt tgk free show.dye dpt free makian.
tu lantak kau lah.

yang tak leh blahnye.ceh.mula2 gadoh.dapat comolot.teros baik.
aiiyaaakkk berayak tepi jalan lah pulak.
meh click tgk ni

..........ape ending diorang ek?kapel ke putus?haha.............

18xx ye.

6 NIKON D3000 UNTUK DIJUAL.murah!!!

Tuesday, November 23, 2010




RM 1350 wth kit lense 18-55mm

1.BEG NIKON ORIGINAL
2.TRIPOD,STILL NEW.X PERNAH PAKAI.
3.USB
4.CHARGER
5.BATTERY
6.1 YEAR WARRANTY(9 MONTH LEFT)
7.BARU PAKAI 3 BULAN.
8.CONDITION VERY2 GOOD.
can nego

serious buyer.
Call immediately: 0177507545 (putri)

2 hati tak berapa nak best.

Wednesday, November 17, 2010
kenapa lah,aku rasa hati ni mcm x sedap jek.
dup dap dup dap.
mimpi malam tadi tu asek terbyg2.
xbest lah rasa mcmni.
sakit dada.
sakit kepala.
memikirkanya.
YA ALLAH.kau elakkan lah perkara buruk menimpa diri ini YA ALLAH.
Lindungi aku dan keluarga ku..

2 peacock

Sunday, November 14, 2010
Having fun with my sister and two of my sahabat,kiela and fiel.
















lepak sebentar di restoran anak encik baba ini.
;-)

sedang menjoyah ni.







.........theese girl.......






4 manis

Tuesday, November 9, 2010
mencintai seseorang itu terlalu mudah daripada untuk melupakannya.kenapa ketidakadilan ini terus menghantui diri.bertahun merasa tetapi masih merindukan dia.masih mahukan dia.apakah itu semua.Tiap kali mesty terfikirkan dia.tapi diri ini sedar.dia itu tiada.dia bukan kepunyaan.

tetapi..sekarang kenapa bukan dia di hati.kenapa bukan dia yang di fikirkan.
oh,bru diri ini sedar bahawa bukan dia yang aku mahu kan lagi.tp....

Bukan dia yang terbaik,bukan dia terhebat.tp yang ini.....
malu memperjelas masalah ruang kecil di dalam dada ini.

Diri ini. mungkin,,,

tidak layak mendapatkanya
tidak hebat di matanya
tidak sempurna untuk berdiri di sisinya
tidak seindah seperti yang di inginkanya

Diri ini.sangat....

penuh dengan kekeliruan
bersimpang siur
kecemburuan
keras yang teramat

susah mentafsir diri ini.walau ia satu daging bersatu nyawa.


Kadang,,,
dia buat aku senyum
dia buat aku rasa annoying
dia buat aku rasa menyampah.

tapi...
sebenarnya dia sweet.

xperlu handsome,xperlu macho,xperlu berlagak.
natural tu dah cukup.its very more than enough.

...........if kalau list down pon,yang buruk lebih banyak dari yang baik.for me.he is sweet person....

0 kiss and tell

Sunday, November 7, 2010
the girls tell me to be careful,
boys cant save you,you're in trouble,
never did listen that well
always quick to kiss and tell
finding comfort in the distance
maybe he'll like my persistence
never did listen that well
always quick to kiss and tell

0 blue?love it baby.

Monday, November 1, 2010
*it just like a killer clown*

*never been cool*

*i thing,the tayar make me not so cool* ;p

blue.
Thats not my favorite colour.
glowing mood,
tryin is better then judging
bad

.....................blue?not really cool....................

2 Batu kurau,taiping perak ;-)

Friday, October 29, 2010
ni b4 gerak ke perak.singgah kampus jap.hantar brg;-)

muuuuuuuuuuu

Dah nk balik shah alam ;-(

gambar kenangan dgn mak kaksu.
makcik ni selalu masak sedap2 utk sy.;-)
miss u makcik!!

haaa..ni lah umah kak su.besar kan??belakang dye air terjun okeh!!

daun

kak su makan jambu.haha

kak su ber sms dgn siapa tu ha?

ini beg2 kami ;)



lompat kak su!!lompat!!

kak su the hottest!!

bru lepas mndi ayaq terjun okeh.

pose

meronda sekitar taiping dgn rozila ;-)
kawan kampung kak su.she;s funny girl. ;-)

candid

bunga

basikal tua koleksi abg kak su

mahkamah tggi perak ;-0

ayaq terjun blakang umah kak su


gambar2 ketika di kampung kak su.
nyaman,damai,tenang.
bestnye kalau tinggal kak sini.
7 hari rse mcm sehari.errgghh!!x puas!!