we feature and sell the shirts are very popular nowadays with shirts give priority to plus size and normal size customers. We believe that the fashionable no limits for various types of body size. With the outbreak of the ideas are generated from our founder, Ms Kim Kartikah Lee Ismail then result is a brand that is competing on the latest fashion in the Malaysian market to solve the problem of large-bodied clients to continue to bold highlight the latest fashions without feeling shy or not confident to themselves. The Kimoshion Wear light clothing manufacture and easy to wear in any kind of event though.

The Kimoshion By Kim Kartikah Lee Ismail

2 PERENANG NEGARA

Saturday, February 27, 2010


YEAH.itu dia.atlet negara wakil acara renang utk ke SUKMA tahun depan.
yg pki baju love2 tu yg x tahan tuh.
memandangkan td kami terlalu bosan ddk kt umah pon xde ape nk buat.asek on9 28 jam.haha.
Aku,fiera, ngn irah pon layan kepala natrah nk ajak g berenang kat pusat akuatik shah alam,
Mcm2 gaya renang yg di keluarkan oleh para2 atlet ini.kuak lentang,kuak kangkang,berenang dugong sume ade lah.yg tak leh blah..aku dh try nk berenang jauh2..aku pon selam dalam2,agak2 rse diri dah terapong aku pon bukak r langkah.kang2 kan ape yg ptot dan hayunkan tgn.Dgn harapan aku nk berenang melepasi tali penghadang tuh.berenang punye berenang.yeah..jauh nye aku berenang.x sangke.aku x berganjak dr tempat yg mule2 aku nk berenang.xpe..aku sedapkan ati.mgkin dh pth balek kot.hahaha..
KAMi berkejar-kejaran dlm air,bergosip sebentar,dan dpt mencuci mata tu yg penting tu.hahaha..xtahan mak nyah!!haha.
GENG,sok kite g lagi ek!!hehe,,

2 mereka x selalu ade

Thursday, February 25, 2010
aku tahu,
mereka x selalu ade.
tiade sape boleh bantu.

0 hair beanies

Tuesday, February 23, 2010




kentut2 ku cyg sume.
penat ney bru balek sunway.teman mmbe aku shoppg.Bley thn gak r penat dye.Bdn saket mcm kene osteoporosis.haha..cam betul jek ejaan tuh.
AKU?aku beli ape?tu ha..aku beli hair beanies yg aku pki tu kat kepala.xmhl..RM25 je.mcm2 warna ada..tp ni paling better kot.aha.
kene x?percubaan ney...ade time beli ag.law nk join aku shopping bulan depan tgglkan no tepon kat ruang komen yah.haha.

2 I MISS U LAH SYG!!

Thursday, February 18, 2010
arrggghhh!!!windu ngn bf aku tuh,.,even black tp tetap menjadi pujaan hati ku!!aha.
law xde dye msty xleh on9..ee..windu.
ari isnin balek shah alam i jmpe u ea syg...i nk upload gambo byk2 dlm perot u..haha..cian u..byk gmbo i je dlm tu..gmbo u xde pon.haha.i nk bwk tu ari tp u berat sgt lah..mane nk bwk beg lg..baju lg..box make up lg..saba ea syg..,.,t isnin kite jmpe k.
anyway!!!!cuti ni xde lah bosan sgt taw syg!!!byk gak xtvt kat jb ni..jMpe mmbe2 lame..g jln2..mkn2 beso..best syg.
i misz u syg..u ddk dlm almari i elok2 ea..law nk pape mintak kat MAMA irah kaw ea...hahaha..
(agak2 sape bf aku?)
haha,,kentot syal soklan.
bye geng!!!

4 kehalusan seni pada KENTUT

Thursday, February 11, 2010
kentut itu seni.
halus...
ada irama yg terselindung di sebalik misteri bau2 an itu.
tidak boleh di lihat dek mata kasar..
tidak boleh di rasa.,..cuma indah pada deria.
keharuman yg menyentuh di segenap jiwa..
ohh...aku terpesona.
pelbagai variasi nada...yg lembut..yg halus..yg bernada membuat kita ingin berdansa di pentas asmara.
Berlari..berlari dan terus berlari utk menyelinap di balik pintu..
oh...kenapa aku terasa selesa..
tidak dpt ku gambarkan..indahnya ketika itu..
saat2 meluahkan apa yg terpendam..
itulah kehalusanya..

3 awk tahu??

Tuesday, February 9, 2010
bercinta dgn awk.cuma beberapa bulan.Berkawan dgn awk pon cuma beberapa bulan.Menjadi kwn awk cume beberapa bulan.Mengenali awk juga cuma memerlukan beberapa bulan saja.
Tapi..
belum tentu 200 bulan saya dapat melupakan awk.
kenapa sy xdpt melupakan awk?
sebab awk pernah lap kan air mata sy mase sy nangis dulu..awk bg sy semangat utk meneruskan kehidupan.Awk pernah kucup dahi sy.
Sikit??iya..itu memang sikit dan x cukup utk membuktikan kasih sayang awk pada sy.tp...perasaan tu hak sy.hanya MAHA ESA yg tahu betapa besar dan kecilnya perasaan syg sy pada awk.
SAYA nk uCAP SETINGGI2 tahniah pada awk.Sebab awk lelaki pertama yg buat sy tahu ape itu erti cinta.Cinta itu pahit.Xda manisnya.
Akhirnya...kita akan tahu..yg pahit itulah yg akan menjadi manis bila di ingatkan semula ..
salam.. ;-)

3 menGidam??bape bulan??

Thursday, February 4, 2010
lately ni mcm2 yg aku idamkan.dah mcm mengandong la plak..haha..
nk mkn kek lah..kfc 1 bucket besO r..bual epal lah..mcm2 r.
tp alhamdulillah..dh lepas dh sume tu td.hehehe.
td ptg LEPas tggu syera balek kelas troz g giant!!ha...sampi2 troz menceKIK ns Chop!!ummpph!!pas2 beli coklet cake yg slice tuh..peh...best2.
law NK beli brg kat giant..law ngn syera memg best!!!fuh..mcm shopping kat pavilion rasanya.hahaha,..abes stu giant kami p ronda.aih...ponat..tp puas!!nk tgk senarai bende2 yg aku dok mengidam??ha..mai..
1.air epal tropicana yg BEso
2.buah epal 10 bijik..
3.2 tin pringles hot n spicy
4.cake coklet slice 1 and cake mocca 1.
5.dan....yg paling best!!td beli stu MaXI DRESS!!wah..best2..simple gile dress tuh.
Dan akhirnya..RM100 aku melayang sbb beli brg2 di ats.Peh..beli cket je kot..tp xnmpak apa..xpelah..bukan selalu.huhuhuhu..
tu x citer lg c syera rumate aku tu beli ape..ha..dr ats smpai bwh sume bru.hahaha..
ok guys..nk g berFOYA2 kat FB lak..daaa..jmpe d sana.

2 status DI FB smlm(1.2.2010)

Tuesday, February 2, 2010
aku xtaw cmane nk besokan gmbo ni.aku snip je td.xleh nk beso kan.sape nk bace sila click kat gmbo bwh ni k.x rugi taw,komen sebenar ade 62.tp ni je yg aku leh snip kan.huhuhu..nk bace sume leh masok kt fb aku.ha..korunk leh tgk pembelaan kwn2 aku.