we feature and sell the shirts are very popular nowadays with shirts give priority to plus size and normal size customers. We believe that the fashionable no limits for various types of body size. With the outbreak of the ideas are generated from our founder, Ms Kim Kartikah Lee Ismail then result is a brand that is competing on the latest fashion in the Malaysian market to solve the problem of large-bodied clients to continue to bold highlight the latest fashions without feeling shy or not confident to themselves. The Kimoshion Wear light clothing manufacture and easy to wear in any kind of event though.

The Kimoshion By Kim Kartikah Lee Ismail

0 i have no MOney but i have them

Thursday, April 22, 2010
DAY 1






Day 2





ZIDANE
HAKIM
PUTERI
MASNITA

0 siCK :-(

Friday, April 16, 2010
AKU DEMAM..
batuk..
sakit sgt dada...xtaw lah..mata merah dh brape hari.
bdn berpeluh2 je..
kepale berat.
sok nk kene handle event...harap dpt berjalan lancar.sbb aku rse x larat sgt dh ni.
sakit..sakit sgt.

0 having a good time wif them ;-)

Sunday, April 11, 2010
PART 1






NEW oF me..b4 g lepak kt xteram park ngn diorg.rambot??huhu..ni yg terbaru.how is it??ita bru dtg shah alam.i miss her so much.akhirnya terlepas gak rindu ney,,huhu..


PART 2.

eyyy...tu muke ke ape an.hahaha..dh ayap soh wat muke paling buruk aku buat r.haha.



kami berASMAROdoNO dr pukul 1.pm ke 6.a.m.gile an.hahaha..korg memg superb.
lokasi:extream park shah alam.
yg terlibat:ayap,irah,syera,ita,syed.
love u guys.



0 puteri sedang memantapkan KEPALE hoTAK BELIAU

Thursday, April 8, 2010
assalamualaikum guys.
skrg x byk topik2 best kat blog aku ni kan?tp aku rasa bukan aku saje..ramai jugak yg more ke fb kan?hehe...
seram kan tajuk entry ni?actually aku bru je start my new semester(shortsemester).So,aku sedar yg aku kene memantapkan kepala otak aku ni dgn ilmu2 berguna yg di timba kat MSU ni.Sem ni aku shortsem,juz amek 3 subject..tp..mak aii..6 mggu je study week pas2 final dh.giler lah an.ish2..xpe2..insyallah bley.Rasa dah x saba nk tinggalkan MSU ni.Tp b4 blah tu x sabo gak ni nk rasa bangunan baru MSU.huhu..giler canggih.Ure2,ujung bulan ni kitorg dh kene pindah pegi sana.SO,kepada PTPL...selamat tinggal kalian.hahahaha,,,kitorg dh ade kampus bru taw,,lagi lawo.hahaha...
SEm ni keje aku nk perah pale hotak jek.haha..harap2 xde lah kwn2 yg ajak buat keje2 x snonoh.haha..
ok guys..wish me luck.
LOve-pu3