we feature and sell the shirts are very popular nowadays with shirts give priority to plus size and normal size customers. We believe that the fashionable no limits for various types of body size. With the outbreak of the ideas are generated from our founder, Ms Kim Kartikah Lee Ismail then result is a brand that is competing on the latest fashion in the Malaysian market to solve the problem of large-bodied clients to continue to bold highlight the latest fashions without feeling shy or not confident to themselves. The Kimoshion Wear light clothing manufacture and easy to wear in any kind of event though.

The Kimoshion By Kim Kartikah Lee Ismail

0 Happy father's day to TUAN ISMAIL BIN AHMAD

Saturday, June 19, 2010


xnk ckp byk.sbb satu dunia tahu yg PAPA adalah bapa terbaik di dunia ini.

saya bangga menjadi anak papa sebab papa boleh membesar kan sy dengan cukup dan

sempurna segalanya walaupun pelbagai halangan dan dugaan kite tempuhi bersama.

Papa sentiase tabah,x pernah lekang kate2 semangat dari mulut papa setiap kali bebual bicara dgn saya.

Bekerja kuat demi mencari kesempurnaan dan keselesaan hidup anak2nya.

YA ALLAH..kau berikanlah kesihatAn yang baik kepada ayahnda ku ya ALLAh.kau murahkanlah rezekinya ya ALLAh dan panjangkanlah umurnya YA ALLAH.SEsungguhnya kau maha mendengar lagi maha mengetahui..

0 thnx to 'rangkak lari' yg comel.

Wednesday, June 16, 2010
hey2...salam satu malaysia.hahaha..

entry ni khas utk my bestfrend ever yg sgt macho lah kan kononnye.yek r an.dh potong rmbot

pendek mcm gangster gebang aku tgk.hahaha..tp comel jek ;-)

encik rangkak aku nk ucap byk2 thnx kat ko sbb blanje aku mkn utk due hari ni.Diri ini trase malu tp

mahu.hahaha..ko yg offer kan.so,aku layan je lah..kekeke.wat susah2 ko jek nk blanje aku..aku

segan doe..tp law nk blanje hari2 pon ape salahnye kan?hahaha..

Tadi aku xsempat nk ckp thnx terpakse berpisah sbb ade kete nk lalu kt tgh2.then kite troz separated.

so..aku sje nk menggedik ucap kat cni even aku taw ko xde blog..n maybe ko xbace.sje jek aku nk satu dunia tahu.haha..weekend ni aku blanje ko MCD okeh!!!!



2 kembali TAG.

Tuesday, June 15, 2010

Cakkk!!!aku telah di TAG oleh seorang kwn yg memg suke mngeTAG org.ahaa...jom2 kite jwb sesame.haha.

Gambar terbaru anda???

huhuhu bru ambik tadik.sje menggedik dgn bear yg di beri oleh ita my syg!!

Siapa pakwe anda??

oppppsss.???i single lah..ahaaa.

Anda suka warna apa??

i suke merah,hitam and semua warna pelangi ;-)

Awak nak kawen pada umur berapa??

ermmm...26??27??

Kalau diberi pilihan teman hidup,siapa agaknya??

salah seorang peserta daripada rancangan realiti IMAM MUDA kat TV9.huhuhuhu


Siapa yang anda nak TAG?
-FAA
-cikgu faqhrul
-ejan
-prince hintaki

0 kembali aktif ;-)

Monday, June 14, 2010
assalamualaikum...
hey,lepas ni aku nk aktif balek dgn blog ni.huhuhu..
korunk rajin2 follow up yeah!! aku pon rindu nk bce blog korunk!!
here flying kiss 4 u all..muahhhh!!