we feature and sell the shirts are very popular nowadays with shirts give priority to plus size and normal size customers. We believe that the fashionable no limits for various types of body size. With the outbreak of the ideas are generated from our founder, Ms Kim Kartikah Lee Ismail then result is a brand that is competing on the latest fashion in the Malaysian market to solve the problem of large-bodied clients to continue to bold highlight the latest fashions without feeling shy or not confident to themselves. The Kimoshion Wear light clothing manufacture and easy to wear in any kind of event though.

The Kimoshion By Kim Kartikah Lee Ismail

2 Bajet hot

Tuesday, November 30, 2010
kepada kamoo ye.
xpayahlah aku ckp siapa kamoo ye.
kalau kamoo bace entry ni.kalau kamoo trase.tu memg untuk kamoo lah tuh.
jangan bajet hot ye.
ko bukan adam dlm citer adamaya tu ye,
ko juga bukan jason statham.
Aku geli dgn kau.
uweeeeeeeeeeeekkkkkkk


..............muntah darah..................

2 ciom mulut.

Thursday, November 25, 2010
ha.
tadi aku video kat facebook aku.kawan aku tunjuk
alaa nokk..tak kan tak tahu pasal yang beromen tepi jalan tu.yang asal pilih jantan tu atau KLCC.
Giler rare bdk tuh.ahahaha....american life lah sgt ye.
haihh..bertuah nye kalau aku salah sorang yang bwk kereta kat tepi2 jalan tu kan.aku dpt tgk free show.dye dpt free makian.
tu lantak kau lah.

yang tak leh blahnye.ceh.mula2 gadoh.dapat comolot.teros baik.
aiiyaaakkk berayak tepi jalan lah pulak.
meh click tgk ni

..........ape ending diorang ek?kapel ke putus?haha.............

18xx ye.

6 NIKON D3000 UNTUK DIJUAL.murah!!!

Tuesday, November 23, 2010




RM 1350 wth kit lense 18-55mm

1.BEG NIKON ORIGINAL
2.TRIPOD,STILL NEW.X PERNAH PAKAI.
3.USB
4.CHARGER
5.BATTERY
6.1 YEAR WARRANTY(9 MONTH LEFT)
7.BARU PAKAI 3 BULAN.
8.CONDITION VERY2 GOOD.
can nego

serious buyer.
Call immediately: 0177507545 (putri)

2 hati tak berapa nak best.

Wednesday, November 17, 2010
kenapa lah,aku rasa hati ni mcm x sedap jek.
dup dap dup dap.
mimpi malam tadi tu asek terbyg2.
xbest lah rasa mcmni.
sakit dada.
sakit kepala.
memikirkanya.
YA ALLAH.kau elakkan lah perkara buruk menimpa diri ini YA ALLAH.
Lindungi aku dan keluarga ku..

2 peacock

Sunday, November 14, 2010
Having fun with my sister and two of my sahabat,kiela and fiel.
















lepak sebentar di restoran anak encik baba ini.
;-)

sedang menjoyah ni.







.........theese girl.......






4 manis

Tuesday, November 9, 2010
mencintai seseorang itu terlalu mudah daripada untuk melupakannya.kenapa ketidakadilan ini terus menghantui diri.bertahun merasa tetapi masih merindukan dia.masih mahukan dia.apakah itu semua.Tiap kali mesty terfikirkan dia.tapi diri ini sedar.dia itu tiada.dia bukan kepunyaan.

tetapi..sekarang kenapa bukan dia di hati.kenapa bukan dia yang di fikirkan.
oh,bru diri ini sedar bahawa bukan dia yang aku mahu kan lagi.tp....

Bukan dia yang terbaik,bukan dia terhebat.tp yang ini.....
malu memperjelas masalah ruang kecil di dalam dada ini.

Diri ini. mungkin,,,

tidak layak mendapatkanya
tidak hebat di matanya
tidak sempurna untuk berdiri di sisinya
tidak seindah seperti yang di inginkanya

Diri ini.sangat....

penuh dengan kekeliruan
bersimpang siur
kecemburuan
keras yang teramat

susah mentafsir diri ini.walau ia satu daging bersatu nyawa.


Kadang,,,
dia buat aku senyum
dia buat aku rasa annoying
dia buat aku rasa menyampah.

tapi...
sebenarnya dia sweet.

xperlu handsome,xperlu macho,xperlu berlagak.
natural tu dah cukup.its very more than enough.

...........if kalau list down pon,yang buruk lebih banyak dari yang baik.for me.he is sweet person....

0 kiss and tell

Sunday, November 7, 2010
the girls tell me to be careful,
boys cant save you,you're in trouble,
never did listen that well
always quick to kiss and tell
finding comfort in the distance
maybe he'll like my persistence
never did listen that well
always quick to kiss and tell

0 blue?love it baby.

Monday, November 1, 2010
*it just like a killer clown*

*never been cool*

*i thing,the tayar make me not so cool* ;p

blue.
Thats not my favorite colour.
glowing mood,
tryin is better then judging
bad

.....................blue?not really cool....................