we feature and sell the shirts are very popular nowadays with shirts give priority to plus size and normal size customers. We believe that the fashionable no limits for various types of body size. With the outbreak of the ideas are generated from our founder, Ms Kim Kartikah Lee Ismail then result is a brand that is competing on the latest fashion in the Malaysian market to solve the problem of large-bodied clients to continue to bold highlight the latest fashions without feeling shy or not confident to themselves. The Kimoshion Wear light clothing manufacture and easy to wear in any kind of event though.

The Kimoshion By Kim Kartikah Lee Ismail

manis

Tuesday, November 9, 2010
mencintai seseorang itu terlalu mudah daripada untuk melupakannya.kenapa ketidakadilan ini terus menghantui diri.bertahun merasa tetapi masih merindukan dia.masih mahukan dia.apakah itu semua.Tiap kali mesty terfikirkan dia.tapi diri ini sedar.dia itu tiada.dia bukan kepunyaan.

tetapi..sekarang kenapa bukan dia di hati.kenapa bukan dia yang di fikirkan.
oh,bru diri ini sedar bahawa bukan dia yang aku mahu kan lagi.tp....

Bukan dia yang terbaik,bukan dia terhebat.tp yang ini.....
malu memperjelas masalah ruang kecil di dalam dada ini.

Diri ini. mungkin,,,

tidak layak mendapatkanya
tidak hebat di matanya
tidak sempurna untuk berdiri di sisinya
tidak seindah seperti yang di inginkanya

Diri ini.sangat....

penuh dengan kekeliruan
bersimpang siur
kecemburuan
keras yang teramat

susah mentafsir diri ini.walau ia satu daging bersatu nyawa.


Kadang,,,
dia buat aku senyum
dia buat aku rasa annoying
dia buat aku rasa menyampah.

tapi...
sebenarnya dia sweet.

xperlu handsome,xperlu macho,xperlu berlagak.
natural tu dah cukup.its very more than enough.

...........if kalau list down pon,yang buruk lebih banyak dari yang baik.for me.he is sweet person....

4 comment and orders:

princeduyong Says:
November 9, 2010 at 5:48 PM

bila hati sudah suka...yang ada hanyalah kemanisan..

kEnTuT kECiL Says:
November 9, 2010 at 5:56 PM

itu ke perasaan suke?haha.malu seh i.haha

Anonymous Says:
November 17, 2010 at 4:35 PM

kalau dh suke mmg tak kenal botol kicap ngan btl cuke...hehhee..

kEnTuT kECiL Says:
November 18, 2010 at 9:51 AM

mcm kenal lah yg komen ni.huhuhu