we feature and sell the shirts are very popular nowadays with shirts give priority to plus size and normal size customers. We believe that the fashionable no limits for various types of body size. With the outbreak of the ideas are generated from our founder, Ms Kim Kartikah Lee Ismail then result is a brand that is competing on the latest fashion in the Malaysian market to solve the problem of large-bodied clients to continue to bold highlight the latest fashions without feeling shy or not confident to themselves. The Kimoshion Wear light clothing manufacture and easy to wear in any kind of event though.

The Kimoshion By Kim Kartikah Lee Ismail

2 BSN CALENDER SHOOTING ;-)

Tuesday, December 28, 2010
hye!! that day aku ade pegi job untuk menghantar model2 aku shooting for BSN calender .
kid model aku danish namenye.cute.memg fotogenik.and watak mak kepada danish dlm ni Model female aku jugak from sp syuhada namanye.
suasana kat lokasi pergambaran memg syok.crew yg sgt happening.x byk sgt dpt amek gmbo sbb bz melayan kerenah kanak2 di hari pertama shooting kat tanjung karang(sawah padi best!).
Hari kedua scene kawen2(haha) bru dpt amek gmbo byk sket.
part ni lah fevret aku.kenal dgn mcm2 orang.berkawan x mengira usia.bermesra tua dan muda.aiceehhh.haha.
Ni lah sebahagian daripada kerja aku skrg.Part of modelling crew,entertainment,event.mcm2 lah.
click lah cni : sp entertainment

ni lah website company yg aku tgh keje skrg.byk lg website nye.tp cukuplah ni dulu.


SP Models Kuala Lumpur


second day
(taman harmonis,gombak)


me and danish!!
comel!

ni scene paling best.haha.syue and din kene kawen!!

tett!!

sementara yg lain tgh make up.kami berposing maut dulu ye!!

ni part yg paling kami suke!!camwhore!!

syue tgh di make up kan

aku n syue(model sp gak );-)

art director tgh meneliti

2nd day shooting(kt umah datuk sape ntah.lupe)

...............................................................................................................................................................................

first day
(Tanjung karang selangor)


aku n kak ida menyempat plak kan amek gmba t bsn.haha.

art director yg sgt cool ;-)
grrr

ni sape yg talent sebenarnye ni?haha

aiman pandai psing lah.hehehe

tgk atas!!
make up time

aiman tgh amek mood

model2 kids yg lain ;-)

he is my kid models from sp.
Danish aiman namenye.sgt comel.Dye main karekter utk Bsn shooting ni.



Dalam kesempatan ni gak aku nk promote lah sikit.so,anyone yg perlu perkhidmatan model utk mana2 product boleh contact aku.bukan tu aje.Pelakon,penyanyi,catering,make up artis, A to Z lah.sume ade dekat SP model & entertainment ni.so,ape2 juz let me know ya!!

...........munchiss............

4 kesan sunyi

Saturday, December 25, 2010



seperti mana yang kamu semua xtahu.(ade yg tahu)
career aku skrg ni bagaimana.
bila sorang dalam opis.xdek kawan yang di sakat.ni lah jadinya.webby lappy aku jd mangsa,kalau dye boleh berkata2 mungkin aku dh abis kene maki dengannya.
Member opis semua keluar buat offline sales.aku ni lah kene duduk opis.bos Xadek.pegi sembahyang katanya (katanya ;-D)

ni lah.gambar untuk hari ini ;-)


.........sunyi mase ni.........

motif?hahaha


0 aku sebenarnya....

Saturday, December 11, 2010
Aku sebenarnya..
aku sebenarnya...
entah kenapa.

Hati keruh bak di simbah air lada.
kepala pedih ibarat di cucuk racun tikus.



........keluhan....

4 rambut semakin banyak gugur.

Saturday, December 4, 2010
rambut aku ni.makin lame.makin byk gugur.lepas tu.xtumbuh2.
risau jugak aku sebenarnya.
Penyakit ke?luekimia ke?YA ALLAH.jauhkanlah....simpang lah byk2.
b4 ni post aku ade jugak aku post pasal keguguran rmbot aku.siap gmbo lg.
ha.click sini.
Mse tu agak teruk.dan skrg bertambah teruk.makin nipis jek rmbut ni.
kalau botak ape nk buat?agak2 ade style x??

;-D

...............RISAU LAH SEH.....................

0 baby ku selamat di jual

Thursday, December 2, 2010
ingt aku suka2 ke nk jual anak?
baby plak tu?
ingt aku mama yg xberhati perut ke?
aku mama mithali okeh.

aha.

saja mood kasi gempak.
sebenarnya nk bgtahu,,,,nikon D3000 aku sudah selamat dijual pada member aku sendiri.
Thanx ye kiela rambot ketak.haha.

SEDANG MENGUMPUL PITIS

Doakan aku ye kawan2.bia dapat buat baby baru.D90 ke...Gerek an?
;-D


....................Errgghh D90!!.................