we feature and sell the shirts are very popular nowadays with shirts give priority to plus size and normal size customers. We believe that the fashionable no limits for various types of body size. With the outbreak of the ideas are generated from our founder, Ms Kim Kartikah Lee Ismail then result is a brand that is competing on the latest fashion in the Malaysian market to solve the problem of large-bodied clients to continue to bold highlight the latest fashions without feeling shy or not confident to themselves. The Kimoshion Wear light clothing manufacture and easy to wear in any kind of event though.

The Kimoshion By Kim Kartikah Lee Ismail

6 hidup perempuan gemok.

Wednesday, January 26, 2011





america's chubby top models










okeh,
Nowadays ramai orang especially di malaysia memandang rendah kepada golongan bersize besar seperti aku.i dont know y.maybe mereka ingt golongn seperti ini hanya mencacatkan keindahan alam.
OH damn..juz ignore girls.chill.
Aku memang dari kecik berbadan besar,tp xpe.aku bersyukur terhadap kurniaan ALLAh ini.
but i would never ever regret bcoz of diz body tht i own.
i love my body.

Aku xpernah megeluh,so far aku tak de masalah untuk mencari baju.
Aku boleh dpt baju mcmane yg aku nak.Kene rajin survey ye syg ;-)

sometimes i felt so weird coz a few of my gf told me that its so hard to find baju yg suit dgn diorang while diorang more than smaller dari aku.Aku ni boleh di kategori kan memg obes giler.besar tahap raksasa.tp kenapa aku tak pernah give up mencari.
Jangan buat orang pndang rendah pada kita.

Jenis aku,aku pakai apa aku rasa aku nk pakai.Lantaklah segala lemak aku terkeluar ke apa.yang penting aku selesa dan honest dengan diri aku sendiri.Nak pikir pandangan orang???alaaa..orang kan,kalau perempuan berbdn besar pakai mcmane pon ade je bende nk di ejeknye.betol.Walau tak semua orang mcmtu,tp aku dh lalui bende ni 21 tahun.so aku tahu dan dh paham sgt2.

Ada yg komen macam2.
xsedar diri lah,gemok gedempol lah.
hah,stakat tu je ke diorang boleh ckp??i can do more than that.
tgk gambar2 kt atas.wanita2 berisi boleh bergaya sesuka hati diorang.
ha??kenapa?sbb diorang mat salleh??nmpak cantek?
huh..jgnlah kolot sgt.jgnlah closed sgt mind tu syg.
Kita hidup ni boleh jadi sesiapa yang kita nk.
pucuk pangakal diri kita jugak.

aku x kisah orang nk ckp ape.
yang penting aku tahu apa aku buat.ape aku pakai.bukan aku naked pon.

hey chubby girls outhere.perempuan2 yg korang rasa korang gemok mcm aku.
xkira besa kecik.

buang rasa rendah diri tu jauh2.

tips untuk menaikkan level confident :

1.when u guys wear something like dress or baju2 yg korang Rase cantik tp segan nk pakai.Use this tagline

"confident make me so sexy"

2.When u feel semua orang staring at u,mcm x pernah tgk perempuan gemok dressed up.use this tagline

"This is my life and not yours"

3.In whatever situation.tetapkan pendirian.cuma kau je tahu apa kau buat.kau ada family,kau ada kawan2.Diorang lebih kenal kau macamane.percaya cakap aku.mcmane pon style,cara,dressed up yg penting confident diri kita.

4.happy kan diri.senyum sampai puas.ketawa bia terbahak.
show something on ur face.possitive.

5.alert with fashion.kalau kau xboleh nk berfashion mcm orang2 kurus pakai xpa.Dunia lebar,besar.belambak fashion cantik utk berbdn besar.trust me.kau cuma kena rajin cari and survey2.Xpyh nk mhl2,xpyh beli branded pon.baju kalau bundle,kalau kau pndai gayakan.memg boleh jalannn.
trust me.

6.Be your self.
banyak kawan2 yg lebih sygkan kita.
always be happy and bersyukur apa yang kita ada.


4 pUisi bangsat

Monday, January 24, 2011
ahhh.babi.
sial semuanya.jahanam hendaknya.
mata nk pejam terkepit telinga.
Aduhh,fuck nye.

otak menunjuk.jari tengah di angkat.
ha,amek kau wahai pujangga bangsat.
Terbeliak mata terburai isi taik telinga.
nahh,inikan kau punya.

malas.
malas aku fikirkanya.
itu x kena ini xkena,siakk hina nya.
bergolek menepek lengan di atas dahi.
ci**i lah semua ni.

20 btg sudah.
hilang segenap mcm tu saja.
ahh sudah,habes lah pulak.
Dunhill sial membuat sangap.

Si hensem keparat.
Lagi aku puji semakin bangsat.
skali nk duit,selama-lama lah kau nk rosak.
alahai si laptop musibat.



.......................

0 Jar Of HEart


Jar of Hearts lyrics

i know i can’t take one more step towards you
cause all thats waiting is regret
don’t you know i’m not your ghost anymore
you lost the love i loved the most
i learned to live, half alive
and now you want me one more time
who do you think you are?
runnin’ ’round leaving scars
collecting a jar of hearts
tearing love apart
you’re gonna catch a cold
from the ice inside your soul
don’t come back for me
who do you think you are?
i hear you’re asking all around
if i am anywhere to be found
but i have grown too strong
to ever fall back in your arms
ive learned to live, half alive
and now you want me one more time
who do you think you are?
runnin’ ’round leaving scars
collecting a jar of hearts
and tearing love apart
you’re gonna catch a cold
from the ice inside your soul
don’t come back for me
who do you think you are?
it took so long just to feel alright
remember how to put back the light in my eyes
i wish i had missed the first time that we kissed
cause you broke all your promises
and now you’re back
you don’t get to get me back
who do you think you are?
running around leaving scars
collecting a jar of hearts
and tearing love apart
you’re gonna catch a cold
from the ice inside your soul
so don’t come back for me
dont come back at all
x2
who do you think you are?
who do you think you are?
who do you think you are?




0 Fish Manhattan and Tutti fruitte!!! shopping with the love one!

Tuesday, January 18, 2011
ladies making some noise

TOILET MAKE ME COOL.AHA!


DAMN!! FISH AND CHIP!!

MONSTER TENGAH LAPAR TUH



YUMMY!!

Alin and her meals ;-)


lady marmelade

pose sebentar ye.

brownish yg sgt best,

ohhh..sedap!!

OKEH.i love paparazi








me,irah,alin

enjoying my day with alin and irah.
Makan,shopping,movie!!

* happiness is not about getting wht we want...its about appreciating wht we have*

0 They make me smile almost everyday ;-)

Monday, January 3, 2011







Enjoying our day together.
eating,laughing,kutuking,and snapping.













* A true friends is someone who knows there's something wrong even when you have biggest smile on your face.

*Friendship isn't about how long you've know someone,its about who came into your life and never left your side.

*people who's think i'm not nice person obviously dont know me.people who think i'm a nice person know me..and people who think i'm insane are my bestfrendz ;-)


............thnx zidan,irah and akim........

0 maki saja ;-D

Sunday, January 2, 2011
OH hyeee semua(dlm nada tersgt gedik)
beru lepas tgk balik older2 post dari tahun 2008 punye.pehh,baca balik segan pon ade.
mcm2 crite ade.sebulan sampai bape byk post.haha.

okeh.ni enrty terbaru tahun 2011

oh LUPE!!
happy new year!!!
azam??ahaha.azam aku adalah aku dh xnk berazam. :-)

tajuk mcm grincore an?ahaha..
sje tulis begitu.

.....happy new year syg2.....