we feature and sell the shirts are very popular nowadays with shirts give priority to plus size and normal size customers. We believe that the fashionable no limits for various types of body size. With the outbreak of the ideas are generated from our founder, Ms Kim Kartikah Lee Ismail then result is a brand that is competing on the latest fashion in the Malaysian market to solve the problem of large-bodied clients to continue to bold highlight the latest fashions without feeling shy or not confident to themselves. The Kimoshion Wear light clothing manufacture and easy to wear in any kind of event though.

The Kimoshion By Kim Kartikah Lee Ismail

zaman persekolah kentut kecil

Wednesday, March 16, 2011
Assalamualaikum semua :-)
sekarang aku berada di office.bos tak ade .so,carik ilham kejap nak tulis blog.Tetibe aku di tag oleh seorang kawan kt facebook gambar semasa kami berada di tingkatan 5.Aku berskolah di SMK Taman Molek.Johor Bahru.
Di sekolah ini aku belajar mengerti apa itu erti kawan depan dan belakang.Di sini juga tempat menunjukkan kehebatan di waktu itu.tak kira lah dari segi hebat dalam pelajaran atau hebat dalam mengetuai sesuatu puak.
Di sini juga bermula tumbuhnya putik2 alam percintaan yang tak kurang hebatnya.Oh..semua indah belaka.bila teringat,aku dok gelak sorang2.
Di sekolah ini juga aku dpt merasa rotan yg julong2 kalinye aku dpt rasakan daripada pengetua terhebat sekolah2 di malaysia ;-D (CIKGU K.TAMILVANTHAN) .Kes pergaduhan yang boleh dikatakan agak hebat.sengit.Boleh di andaikan mcm godziela lawan superman.tp superman kalah(tu lah sape suruh kurus sgt)haha.Tapi itulah.bila di ingtkan.tu semua kenangan manis.oiii syoknye.
Ada lah sorang dua yg dh tak keep in touch lg.maybe busy dgn hal masing2 kan.
Tapi yang boleh aku katekan..sampai sekarang kami masih berkawan dengan baik.:-)
Pasal cakap belakang,cakap depan.tak perlulah aku cakapkan sebab masing2 dah faham.and yang penting the value of the friendship tu kan.





ni gambar kelas mase tingkatan 4.okeh..aku penolong ye.haha..siyes penolong yg sgt pemalas.kalau ada penolong mesti ada ketua kelas kan?haaa,ketua kelas tu namanya qayyum(di panggil gigi)sorry yum.haha.and the rest tu phm2 lah tak kan aku nk describe semua.cikgu boleh.cikgu boleh lah aku describe sikit.cikgu LOH.cikgu yang mengajar subjek akaun.asal dye masok je aku mesti tido.aku pon tak tahu kenapa aku tak takut dgndia.hahaha


Ni di waktu perhimpunan.budak2 sekarang panggil essembly.haha
ceria kan?walaupun kami berlainan kelas.tp kami stick bila ada perhimpunan,waktu rehat.atau menggempur sewaktu pulang sekolah.:-)

.................................................................

Gmbar sekolah x byk lah.tu je yg dpt aku paparkan.
and kt bwh ni gambar kami after bertahun2 lepas habis sekolah and we still stick together :-)








sekarang semua sedang belajar dan meniti kejayaan di menara gading.:-)
miss u guys .

2 comment and orders:

siti nuranirah Says:
March 20, 2011 at 1:15 AM

haha.tudung xleh belahhh

kEnTuT kECiL Says:
March 20, 2011 at 1:15 AM

stylo tu.hhahahaha